Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

10 P-jev za uspešno dojenje

Na zalogi
SKU
978-961-93796-0-8
Dodaj v primerjavo
Cena 25,97 €
Dodaj na seznam želja

Nekoliko drugačna in odštekana knjiga. Pozor! Vsa vsebina je pisana iz glave ene mame, zanjo ne stoji nikakršna raziskava, certifikat, diploma, potrdilo ali drugo pravilo.

Priročnik, ki vsem mamicam razkrije preproste napotke za uspešno dojenje. Kako izgleda prvi podoj, pravilno pristavljanje, pozicije za dojenje, prijem dojke, kako si zagotovit dovolj mleka, kaj doječa mamica sme jesti in kaj ne …

"Knjiga mi je všeč in jo priporočam tako mamicam kot zdravstvenemu osebju. Zakaj? Ker je napisana z ljubeznijo. Z ljubeznijo do žensk, do doječih mam, do otrok, družin, do stroke ... Dojenje velikokrat predstavlja izziv tako za mamo kot celotno družino, zdravstvene delavce in celotno družbo. Knjiga je napisana mamam prijazno, s svojo hudomušnostjo, s primeri iz prakse in izkušenj pa je lahko odličen pripomoček tudi zdravstvenim delavcem.

To je knjiga po kateri pogosto sežem. V nekaterih primerih se mi je pomagala približati mami, saj kot "strokovnjak" včasih zakompliciraš stvar. Je primerna in razumljiva za vse ter predvsem odlično darilo že v času nosečnosti, če ne prej pa zagotovo ob porodu. Mami, ki ima težave, ni potrebno predelati celotne knjige, da najde kar potrebuje. Samo poišče v kazalu in hopla, gremo reševat težave. Tudi očetje jo bodo zlahka razumeli in tako pomagali svoji dragi."
(Nastja, dipl. babica, Maribor)

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-93796-0-8
Leto izdaje 2015
Število strani 232
Dimenzije 17,5 x 25,0
Vezava Mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:10 P-jev za uspešno dojenje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

10 P-jev za uspešno dojenje

Cena 25,97 €