Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop

Na zalogi
SKU
9789619451007
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Ta knjiga vam bo na enostaven način opisala, kako se učinkovito predstaviti stranki, katero vsebino izbrati, kaj povedati medijem, da vas slišijo. Predvsem pa kako učinkovito, samozavestno in dobro nastopati brez treme.

 

Dodaj na seznam želja

Piar

Se želite učinkovito predstaviti stranki, na konferenci ali novinarju? Katero vsebino izbrati? Kaj povedati medijem, da vas slišijo? Predvsem pa, kako ob tem učinkovito, samozavestno in dobro nastopati brez treme?

S knjigo pred vami v manj kot uri na enostaven način osvojite osnove v piaru in javnem nastopanju. S tem edinstvenim priročnikom boste v nekaj minutah osvojili osnove uspešnega sodelovanja z novinarji in spoznali skrivnosti dobrega nastopa. 

To je vaš nepogrešljiv priročnik, ki ga vzameta, predno greste na srečanje z novinarjem, na televizijo ali radio, na intervju ali konferenco, predno bi radi predstavili sebe, svoj izdelek ali storitev, predno se vam zgodi kriza, predno boste imeli nastop pred zaposlenimi, na kolegiju ali celo poroki, predno … 

Pred vami so vse ključne »zapovedi« uspešnega piara in dobrega nastopa, ki naj bi jih poznal vsakdo za uspešnejše življenje ne glede na vaše delo ali poklic.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619451007
Leto izdaje 2018
Število strani 74
Dimenzije 21,5 x 15,5
Vezava Mehka
Izdal Lin & Nil
Avtor Andreja Jernejčič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop

Cena 24,90 €