10 nasvetov certificirane svetovalke za prehrano Ann Boroch

Ann Boroch je usposobljena svetovalka za prehrano, še posebej je seznanjena s področji alergij, avtoimunih bolezni ter prebavnih in hormonskih motenj, vrh tega pa je strokovnjak za kandido (izdaja Zdravljenje kandide). S svojo uspešno prakso v Los Angelesu v Kaliforniji je pomagala tisočim pacientom doseči kar najboljše zdravje.  

Annina strastna želja je pomagati ljudem spoznati, da ima telo vrojeno inteligenco, ki mu omogoča, da se samo pozdravi – skrivnost je v tem, da mu moramo omogočiti pravo okolje in slednjega dovolj dolgo vzdrževati. Trdno je prepričana, da lahko vsakdo premaga vsako oviro, če se le tako odločimo in pri tem vztrajamo.  

Ann se je pojavila na državnem radiu in televiziji, med drugim tudi v oddaji The Montel Williams Show, kjer je predstavila svojo osupljivo knjigo Pozdravimo multiplo sklerozo

Uradna stran avtorice: www.annboroch.com

PREBERITE EKSKLUZIVNI INTERVJU z Ann Boroch >> 

 

10 nasvetov za odpravljanje multiple skleroze 

1. Zavedati se morate, da boste spremenili življenjski slog, ne šli za 3 do 4 mesece na dieto. Če boste uporabljali besedo 'dieta', se lahko v vas vzbujajo negativni občutki, morda boste mislili, da ste za nekaj prikrajšani. Več pozitivnih rezultatov ko boste sčasoma videli, lažje boste zaživeli na novo.

2. Če imate slab dan in pojeste nekaj, kar je na seznamu, si ne očitajte preveč, ampak nadaljujte s programom, s katerim boste dosegli pozitivne rezultate že, če se ga boste držali vsaj 80 %.

3. Če se boste izogibali »velikim 4« povzročiteljem vnetij: alkoholu, prečiščenemu sladkorju, glutenu in mlečnim izdelkom, boste zaustavili napredovanje multiple skleroze in pomagali ustvariti okolje, v kateri bodo simptomi začeli izginjati. 

4. Raziščite svoje čustvene in mentalne blokade.  Perfekcionizem je pri bolnikih z multiplo sklerozo ključen.  Pozanimajte se o tehniki EFT (tehniki čustvenega osvobajanja; knjige dobite na amazon.com ali pa si poglejte kakšen videoposnetek na YouTube), da boste odložili strahove, tesnobo in trdovratne podzavestne vzorce. 

5. Poskrbite, da greste vsak dan na veliko potrebo, ker bodo drugače strupi samo zaokrožili po telesu, vi pa se boste samo slabše počutili, ko boste dodali zeliščno zdravilo zoper glivice, zdravilo za žolčnik/jetra in čaj iz črne detelje.

6. Ne izpuščajte obrokov; vsak dan jejte trikrat, vmes pa po želji še kaj prigriznite. Če boste izpuščali obroke, se vam bosta porušila raven krvnega sladkorja in delovanje nadledvičnih žlez, hrepeneli boste po sladkorju/ogljikovih hidratih/kofeinu, zato se lahko simptomi multiple skleroze okrepijo.

7. Meditirajte vsak dan, lahko v tišini ali pa se pustite voditi posnetku na YouTube. Telo se bo hitreje zdravilo, nevtralizirali boste tesnobo in strahove.

8. Če niste pokretni in je bolezen pri vas že zelo napredovala, začnite najprej s prehrano zoper kandido. Že sama prehrana bo lahko prinesla pozitivne spremembe ... majhne izboljšave naj v vaših očeh veljajo za velike zmage. Ko ste pripravljeni, dodajte dopolnila iz razdelka Počasni začetek v knjigi Pozdravimo multiplo sklerozo

9. Najpomembnejši dejavnik zdravljenja je kakovosten spanec. Sledi mu dobra prehrana. Tretji je vadba. Četrti pa dodatki. 

10. Spoštujte se in si zaupajte. Verjemite, da ima telo prirojeno inteligenco, s katero se zdravi ... samo dolgo časa mu morate prečiščevati okolje, da mu bo uspelo! 


10 nasvetov za zdravljenje kandide

1. Nehajte razmišljati o tem, da ste za nekaj prikrajšani, in si vsakič, ko pomislite na hrano/pijačo, ki se ji morate za nekaj časa odpovedati, recite: »Odstranil/-a bom infekcije in vnetja«. Razmišljajte tudi, kako se bo stanje izboljšalo vsakih 30 dni. Ponavadi se po 30 dneh počutite za 60 % bolje, po 90 dneh se počutite odlično, seveda, če nimate avtoimunske bolezni, raka ali druge kronične bolezni, ki jo je treba dlje zdraviti.
   
2. Lotiti se morate tako prehrane zoper kandido in dovolj časa jemati dodatke, da se boste znebili simptomov, rezultati pa bodo dolgoročni.

3. Če imate slab dan in pojeste nekaj, kar je na seznamu, si ne očitajte preveč, ampak nadaljujte s programom, s katerim boste dosegli pozitivne rezultate že, če se ga boste držali vsaj 80 %.

4. Ne izpuščajte obrokov; vsak dan jejte trikrat, vmes pa po želji še kaj prigriznite. Če boste izpuščali obroke, se vam bosta porušila raven krvnega sladkorja in delovanje nadledvičnih žlez, hrepeneli boste po sladkorju/ogljikovih hidratih/kofeinu in ne boste hujšali.

 
5. Bodite vztrajni, kar še zlasti velja za prvi teden programa. Normalno je, če se vam bo zdelo, da ste brez energije, če vas bo bolela glava ali pa boste imeli občutek, da se vas loteva prehlad, saj izločate strupe, ki so se v telesu nabirali več let. Simptomi bodo po prvem ali drugem tednu izzveneli.

6. Če imate natrpan urnik, izkoristite konec tedna in takrat pripravite hrano za cel teden, npr. pripravite več trdo kuhanih jajc za hiter zajtrk, narežite zelenjavo na rezine in jo pomakajte v humus ali namaz guacamole z avokadom, ko želite kaj prigrizniti.

7. Poskrbite, da greste vsak dan na veliko potrebo, ker bodo drugače strupi samo zaokrožili po telesu, vi pa se boste samo slabše počutili, ko boste dodali zeliščno zdravilo zoper glivice, zdravilo za žolčnik/jetra in čaj iz črne detelje.

8. Če ne uspete dobiti dodatkov, ki jih omenjam v knjigi, poiščite nekaj podobnega, kar lahko kupite v svoji državi. Nujno morate rešiti težave z žolčnikom/jetri (dodatek Gallbladder abx in Liver abx), trebušno slinavko/nadledvičnimi žlezami (Gluco abx) in krvožiljem ter limfo (čaj iz črne detelje), ne jemljite samo zeliščnega zdravila zoper glivice (Candida abx ali Candida cleanse).
   
9. Če boste kdaj goljufali, je bolje pojesti še en košček sadja, kot pa popiti še en kozarec vina ali pojesti še en kos peciva. Še bolje pa je pojesti zvrhano žlico masla iz mandljev, kokosa ali sončničnih semen in tako potešiti željo po sladkem. Če vas že ima, da bi popili kaj alkohola, je bolje spiti vodko s sveže stisnjeno limeto, ker je destilirana, kot pa pivo ali vino, ki sta fermentirana in vsebujeta sladkor.

10. Ne pozabite, da se s programom, s katerim se boste ozdravili kandide, ne boste samo znebili glivic, ki so se preveč razrasle, ampak boste tudi uravnotežili raven krvnega sladkorja in delovanje nadledvičnih žlez. Odmašite žolčnik in izboljšajte delovanje jeter. Očistite si kri, ledvice in limfo. Če povzamem: prišli boste do dna tistemu, kar vas pesti – vnetja.
   
Najpomembneje pa je, da si čestitate, ker skrbite za svoje telo in si izboljšujete zdravje!


KNJIŽNE IZDAJE AVTORICE ANN BOROCH: 

 

BRALCI, KI SO NAROČILI IZDAJE ANN BOROCH, SO KUPILI TUDI:

 

 

Back to Top