Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

12 pravil za življenje

Na zalogi
SKU
978-961-04-0487-3
Dodaj v primerjavo
Cena 29,90 €

Knjiga 12 pravil za boljše življenje je bistroumen priročnik za samopomoč, uvod v filozofijo, mitologijo in proučevanje uma ter praktičen, privlačen vodnik za boljše življenje.

Dodaj na seznam želja

Peterson

Priznani psiholog Jordan B. Peterson nam na duhovit, presenetljiv in poučen način pripoveduje, zakaj moramo fante in dekleta med rolkanjem pustiti pri miru, kakšna grozna usoda čaka tiste, ki preveč zlahka kritizirajo, in zakaj bi vedno morali pobožati mačko, če jo srečate na ulici.

Kaj nam lahko živčni sistem jastogov pove o pokončni drži (z vzravnanimi rameni) in uspehu v življenju? Zakaj so stari Egipčani častili sposobnost zbrane pozornosti enako kot najvišja božanstva? Na kakšno srhljivo pot se podajajo ljudje, če postanejo zamerljivi, naduti in maščevalni?

Dr. Peterson na široko potuje po človeški psihi in razpravlja o pomembnosti discipline, svobode, pustolovskega duha in odgovornosti ter pri tem modrost sveta povzame v 12 praktičnih in globokih pravilih za življenje.

Dr. Peterson razbija moderne puhle predstave o znanosti, veri in človeški naravi, obenem pa preobraža in plemeniti razum in duha bralcev.

Knjiga 12 pravil za boljše življenje je bistroumen priročnik za samopomoč, uvod v filozofijo, mitologijo in proučevanje uma ter praktičen, privlačen vodnik za boljše življenje.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-04-0487-3
Leto izdaje 2018
Število strani 363
Dimenzije 15,3 X 22,8
Vezava Trda
Izdal Družina
Avtor Jordan B. Peterson
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:12 pravil za življenje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

12 pravil za življenje

Cena 29,90 €