Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

2,5 tone odnosa

Na zalogi
SKU
9789619450048
Dodaj v primerjavo
Cena 21,50 €

Knjiga vam bo pomagala, da izstopite iz začaranega kroga sodobne tehnologije in se ponovno posvetite človeškim odnosom. Potrebno je postopoma izboljšati sebe, da lahko izboljšate odnose z drugimi.

Dodaj na seznam želja

Odnosi

Vedno imate možnost, da spremenite tisto, kar vam danes ni všeč. Živimo v času izjemnih tehnoloških napredkov, visoke kvalitete življenja z vidika materialnih dobrin, a odnosi nam pešajo. Imamo ogromno znanj iz knjig, dostop do neverjetnih količin informacij, možnosti razvijanja vseh možnih talentov, a obenem postajamo čustveno otopeli. Vedno bolj in hitreje smo povezani z ljudmi preko socialnih omrežij in z vsem svetom, a hkrati postajamo družba osamljenih ljudi. Znamo reševati zapletene matematične uganke in zapletenosti sistemov, ne znamo pa rešiti lastnega partnerskega odnosa.

Tako postajamo ljudje vedno bolj oddaljeni drug od drugega in osamljeni. Da izstopimo iz tega začaranega kroga, se je potrebno ustaviti, ozavestiti trenutna stanja, pridobiti zadosti informacij, nato pa po korakih izboljšati sebe in posledično odnose. Pri tem vam lahko pomaga prav ta knjiga. 

Kaj lahko bralci pričakujejo od knjige 2,5 tone odnosa? 

Predvsem drugačen pogled na odnose, da se marsikaj lahko naredi, sprejme, odloči. Da je vsak krojač svoje usode in da imamo ob sebi veliko ljudi, ki nam želijo sešiti obleko po njihovem okusu in merah, ter tistih, ki nas podpirajo v tem, kar smo. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619450048
Leto izdaje 2019
Število strani 164
Dimenzije 15,5 x 23,5
Vezava Mehka
Izdal Katapult
Avtor Zoran Zavor
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:2,5 tone odnosa
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

2,5 tone odnosa

Cena 21,50 €