V vrečki ni artiklov.
21 ključev za podvojitev vaše produktivnosti v prodaji

Kako prodati več v krajšem času?

Izjemen avdio program, v katerem boste spoznali, kako lahko s pomočjo pametnega upravljanja s časom pri svojem delu prihranite uro ali dve časa na dan. Obvezno poslušanje za vsakega prodajalca, ki mu pogosto zmanjka časa za vse, kar bi rad naredil. Uporabite tehnike in postanite gospodar svojega časa. Najmanj kar se vam lahko zgodi je, da boste podvojili vašo produktivnost, zaslužek, prosti čas, ...

961-91616-1-0 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/2/1/21_1_4.jpg 961-91616-1-0
47.58 EUR 2020-04-10 Zaloga: Na zalogi

21 ključev za podvojitev vaše produktivnosti v prodaji

21 ključev za podvojitev vaše produktivnosti v prodaji Brian Tracy

Brian Tracy vam bo v tem avdiu programu zaupal 21 preverjenih načinov, kako prodati več v krajšem času. Avdio program na enem CD-ju (cca. 1 ura poslušanja).
Cena: 47,58 €

Podrobnosti artikla 21 ključev za podvojitev vaše produktivnosti v prodaji

ISBN 961-91616-1-0
Leto izdaje 2005
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Vezava CD plošča
Izdal Akademija Panta Rei
Avtor Brian Tracy

O avtorju 21 ključev za podvojitev vaše produktivnosti v prodaji

Brian Tracy

 Brian Tracy je predsednik in generalni direktor podjetja Brian Tracy International, ki se ukvarja z usposabljanjem in razvojem posameznikov in podjetij. Njegov cilj je strankam pomagati doseči osebne in poslovne cilje hitreje, kot si lahko sploh predstavljajo.  

Brian Tracy je svetoval več kot 1000 podjetjem in nagovoril okrog 5 milijonov ljudi na več kot 5000 govorih in seminarjih. Ljudje so jih opisali kot »navdušujoče, zabavne, informativne in motivacijske«. Tekom svoje kariere je deloval v več kot osemdesetih državah na šestih kontinentih in tekoče govori štiri jezike.

Nekatere ključne točke njegovih govorov so:

Vodilni v novem tisočletju: Kako postati bolj učinkovit in vodilni na vseh področjih poslovnega življenja. Naučite se najmočnejše, najbolj praktične strategije vodij, ki so bile kdajkoli odkrite za upravljanje, motiviranje in pridobivanje boljših rezultatov kot kdajkoli prej.

Mišljenje 21. stoletja: Kako razmišljati in načrtovati bolje kot vaša konkurenca in kako premagati vašo konkurenco. Kako dobite boljše razultate v hitro se spreminjajočem poslovnem okolju.

Psihologija vrhunske učinkovitosti: Kako vrhunski ljudje razmišljajo in delujejo na vseh področjih osebnega in poslovnega življenja. Naučite se serije praktičnih, preizkušenih metod in strategij za maksimalne dosežke.

Vrhunske prodajne strategije: Kako prodati več, hitreje in lažje zahtevnim strankam na vsoko konkurenčnem tržišču. Kako prodati drage proizvode in usluge nasproti konkurenci z nizkimi cenami.

Za več informacij obiščite njegovo spletno stran http://www.briantracy.com

Več o Brian Tracy

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).