V vrečki ni artiklov.

4 načini zdrave prehrane za nosečnice in dojenčke za 4 krvne skupine – Vodnik maksimalnega zdravja in prehrane v času plodnosti, nosečnosti, dojenja ter v prvem letu življenja vašega otroka

4 načini zdrave prehrane za nosečnice in dojenčke za 4 krvne skupine – Vodnik maksimalnega zdravja in prehrane v času plodnosti, nosečnosti, dojenja ter v prvem letu življenja vašega otroka Dr. Peter J.D`Adamo

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 209 zlatnikov = 2,09 €.
Zdravnik naturopat dr. Peter D'Adamo že več kot trideset let preučuje povezave med krvno skupino, hrano in boleznijo. S svojimi individualiziranimi načrti za različne krvne skupine je zaslovel po vsem svetu in je avtor prodajne uspešnice 4 načini zdravega življenja za 4 krvne skupine, ki jo je napisal v sodelovanju s Catherine Whitney. Knjiga 4 načini zdrave prehrane za nosečnice in dojenčke za 4 krvne skupine je izjemno uporaben pripomoček za nove starše, ki jih zanima alternativna medicina.
 
Cena: 29,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6769-18-1
Leto izdaje 2011
Število strani 422
Dimenzije 16,0 x 23,0
Avtor Dr. Peter J.D`Adamo
Vezava Ne
Izdal Cangura
Kategorija Dojenčki, porodništvo

O avtorju

  Peter J.D`Adamo je priznan ameriški zdravnik naturopat, znanstvenik in predavatelj, ki že več kot trideset let preučuje povezave med krvno skupino, hrano in boleznijo. S svojimi individualiziranimi načrti za različne krvne skupine je zaslovel po vsem svetu in je avtor izjemne uspešnice 4 načini prehrane za 4 krvne skupine, ki jo je napisal v sodelovanju s Catherine Whitney, avtorico številnih bestsellerjev s področja medicine in zdravja.

Knjige Petra J. D'Adama: 

4 načini zdravega življenja za 4 krvne skupine

4 načini zdrave prehrane za nosečnice in dojenčke za 4 krvne skupine

- Pravilna prehrana po krvni skupini - Personalizirani recepti za krvno skupino 0

Pravilna prehrana po krvni skupini - Personalizirani recepti za krvno skupino A

 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(7)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

ŠPELA

Objavljeno 11.04.2017

Nepogrešljiva knjiga za vse nosečnice! Moj malček

Nepogrešljiva knjiga za vse nosečnice! Moj malček in jaz sva zdrava in knjigo res toplo priporočam vsem mamicam in ne nazadnje tudi vsem očkom ;)

MIRIAM

Objavljeno 12.09.2014

Imela sem to srečo, da sem dobila knjigo v roke še

Imela sem to srečo, da sem dobila knjigo v roke še pred rojstvom svojega otroka, in nevede sem napotkom brez večjih težav sledila vseskozi. Da je rezultat vsega tega zdravje otroka in mene, niti ni potrebno posebej omenjati.

KLAVDIJA

Objavljeno 12.09.2014

Nad knjigo sem bila navdušena. Še posebej so me

Nad knjigo sem bila navdušena. Še posebej so me navdušili nasveti kuhraski recepti na koncu knjige, ker ga ni boljšega še teorijo preiskusiti v praksi. Zelo dobro!

JELENA

Objavljeno 12.09.2014

ker je skrb za zdravje dojenčkov in njihovih mamic

ker je skrb za zdravje dojenčkov in njihovih mamic zelo pomembna, nisem posebej razmišljala ob nakupu te knjige, ki sem jo podarila svoji snahi. moj naslednji načrt pa je, da si kupim še 4 načini zdravega življenja za 4 krvne skupine.

HELENA

Objavljeno 12.09.2014

ne samo medicinska dognanja, ampak tudi koristni

ne samo medicinska dognanja, ampak tudi koristni napotki za vsakdan so me navdušili

BOŽENA

Objavljeno 12.09.2014

Napotki za gibanje po rojstvu otroka so bili zelo

Napotki za gibanje po rojstvu otroka so bili zelo dobrodošli. Hvala!

AUGUSTINA

Objavljeno 12.09.2014

Mogoče kdo ve, kje lahko dobim sir rokfor (recept.

Mogoče kdo ve, kje lahko dobim sir rokfor (recept. na strani 371)? Sicer pa so bile jedi, ki sem jih pripravila do sedaj zelo okusne. Kdo bi si mislil, da ima zdravstveni priričnik še gospodinjsko plat.

ANA

Objavljeno 12.09.2014

Poklicna deformacija- na strani 297 je napaka v

Poklicna deformacija- na strani 297 je napaka v latinskem imenu - flanca deljenolistna srčnica je Leonurus cardiaca :) Drugače pa vse pohvale knjigi-odličen vodič skozi nosečnost

ALMIRA

Objavljeno 12.09.2014

Zelo praktično, pa še recepti v zadnjem delu

Zelo praktično, pa še recepti v zadnjem delu knjige so zanimivi.

Oglejte si tudi