V vrečki ni artiklov.
7 korakov v angelsko svetlobo

Angeli

Angeli se od začetka časa pojavljajo v skoraj vsaki kulturi, veri in religiji. V tem hitro spreminjajočem se svetu, polnem negotovosti, je nekaj zagotovo: vsakomur izmed nas bi koristilo vodstvo ljubeče višje sile angelov.

Nadangel

Po razlagi mnogih načinov, na katere lahko izkusimo angelske energije, in izjemne vrednosti, ki jo prinaša uglasitev z njihovo svetlobo, vas bo Crissie popeljala skozi pozitivne lastnosti, ki jih povezujemo z vsakem od sedmih nadangelov:

  • ustvarjanje novih začetkov (nadangel Gabriel),

Povežite se z nadangelom Gabrielom, velikim "Oznanilcem", nosilcem sporočil, pobudnikom novih projektov in novih začetkov. Delo z Gabrielovo briljantno belo svetlobo vam bo pomagalo okrepiti komunikacijo tako s svojim višjim jazom kot z angelskimi pomočniki. S pomočjo praktičnih vaj se boste naučili, kako komunicirati z angeli, prepoznati znake in poglobljeno razmisliti o vašem dosedanjem potovanju.

  • iskanje inspiracije (nadangel Jofiel),

Stopite v čudovito rumeno svetlobo nadangela Jopheela, da odkrijete veliko modrost in ustvarjalnost. Pri tem koraku boste morda doživeli številne „aha trenutke“ in uvide, saj boste spoznali, kako soustvarjamo naš svet. Praktične vaje vam bodo pomagale raziskovati in "začutiti" svoje duhovne vzgibe; začeli boste prepoznavati znake, ki vas usmerjajo k vašemu življenjskemu poslanstvu: namenu vaše duše.

  • prizemljitev in zaščita sebe (nadangel Mihael),

Naučite se priklicati zaščitni "meč in oklep" velikega nadangela Mihaela, kadar koli potrebujete duhovno moč in trdnost. Prepoznali boste, da vam njegova mogočna modra svetloba pomaga pri ozemljevanju na vašem potovanju. V tem koraku se tudi naučite, kako zaščititi svojo avro ter kako dobro presojati z duhovnega in praktičnega vidika. S pomočjo praktičnih vaj boste lahko prerezali vezi, ki vas vežejo na spomine in vedenja, ki vam ne služijo več vam in ovirajo vašo duhovno rast, materialni uspeh in vašo sposobnost živeti skladno z lastno "resnico".

  • samozdravljenje (nadangel Rafael),

Stopite v nadnangelovo Raphaelovo uravnoteženo zeleno Svetlobo, ki vam pomaga osredotočiti svoje energije na zdravljenje, tako da boste lahko popolnoma sprostili preteklost in boste pripravljeni stopiti na pot življenja, kot ga želite. S pomočjo praktičnih vaj si boste poglobljeno ogledali „govorico telesa“, da boste znali prepoznati čustvene toksine na celični ravni, hkrati pa se boste naučili, kako jih izpustiti, očistiti in jih pozdraviti.

  • učenje ljubezni do sebe (nadangel Kamuel),

Občutite objem nadangelove Kamuelove roza Svetlobe in spustite škodljive misli, ki so vam v preteklosti preprečile, da bi čutili ljubezen do sebe in drugih. Z raziskovanjem pomembnih duhovnih učenj boste pridobili globlje razumevanje Zlate niti resnice in ljubezni, ki prepleta korenine vseh naših svetovnih religij. S pomočjo praktičnih vaj boste spoznali načine za povečanje samozavesti, razvijanje občutka ljubezni do sebe in privabljanja izpolnjujočih odnosov v svoje življenje.

  • sprejemanje radosti in preobrazbe (nadangel Zadkiel),

Spustite kakršne koli negativne vzorce vedenja in sprejmite dar preobrazbe, veselja in svobode nadangela Zadkiel, varuha močne Svetlobe transformacije: vijoličnega plamena. Praktične vaje vas bodo spodbudile, da razmislite o negativni energiji, ki vas (pogosto podzavestno) prežema, ter da dovolite angelom, da jo pretvorijo v pozitivno energijo, vas osvobodijo vsakršnega samoobsojanja ter v vaše vsakdanje izkušnje prinesejo nazaj veselje in strast.

  • občutenje pomirjenosti s seboj in svetom (nadangel Uriel).

7 korakov v angelsko svetlobo

Raziščite, kako lahko služite drugim znotraj vaše skupnosti in na Zemlji z nadangelom Urielom, varuhom Zemlje. Ob delu z Urielovo zlato in rubinasto Svetlobo boste odkrili tudi, kako na svoji življenjski poti ustvariti več miru. Praktične vaje vam bodo pomagale, da svojo energijo usmerite v delovanje skozi ljubezen in služenje v "najvišje dobro" pri vsem, kar počnete.

Vsako poglavje v knjigi 7 korakov v angelsko svetlobo ponuja navdušujoč vpogled v posameznega nadangela, vključno z najpomembnejšimi asociacijami, kot so čakre in kristali, ter praktična navodila, kako se povezati z njegovo energijo, ki vam bo izboljšala življenje. To boste dosegli skozi refleksijo, molitve, afirmacije, vizualizacije, s priklicovanjem spečih spominov in z meditacijo.

Ta poživljajoča knjiga 7 korakov v angelsko svetlobo, ki temelji na avtoričinih izkušnjah, vas bo na prizemljen način vodila skozi vaše potovanje in v vas prebudila globok občutek razumevanja, osmišljenosti, duhovnosti ter življenjskega smisla.


Odlomek iz uvoda knjige 7 korakov v angelsko svetlobo:

Živimo v svetu, kjer je komunikacija vzpostavljena v trenutku, kjer je mogoče potovati z ene strani planeta na drugega v manj kot enem dnevu in kjer imamo dostop do neskončne količine informacij s samo enim klikom. Toda kljub temu ali morda ravno zaradi te neprestane vključenosti v digitalno okolje živimo tudi v svetu, v katerem se mnogi ljudje počutijo bolj izolirane kot kadar koli prej. Morda ravno zato, ker smo se umaknili od tradicionalnih verovanj in naukov naših staršev, ker z njimi več nismo čutili povezave, vse več in več ljudi išče nekaj "več". Zanimivo je, da je prvotni pomen latinskega izraza religare ("religija") "znova povezati" (re- pomeni „ponovno“ in -ligare "biti povezan"). Ne glede na vašo vero ali vaše kulturno ozadje je torej prevladujoči vzgib, ki ga mnogi od nas začutimo, poiskati in se ponovno povezati s tem, kar lahko imenujemo "Božanska Svetloba".

Tudi sama sem občutila hrepenenje po nečem, kar nisem mogla poimenovati. Dokler nisem ugotovila, da je to najbolj naravna želja vseh: duhovni vzgib, ki me je vodil nazaj k svojemu notranjemu jazu, globoko v srce in dušo. Morda ste tudi vi iskalec, ki išče načine za ponovno povezavo, in upam, da vam bo ta knjiga dala spodbuda, ki jo potrebujete, da bi se dokopali do globlje ravni izpolnitve, ter da najdete svoje „dušno poslanstvo“ s tem, ko prisluhnete tihem glasu v sebi – tistemu, ki šepeta: "Gotovo mora obstajati še nekaj več?“

Pri mojem osebnem iskanju sem sledila svojemu srcu, kjer sem našla strast za delo z mogočno energijo angelov. To energijo imenujem "Angelska svetloba". Upam, da boste s tem, ko boste na sledečih straneh skupaj z mano stopili v to svetlobo, tudi vi našli in še bolj prižgali lastno „Svetlobo“ – vaš notranji in zunanji sijaj. S tem, ko boste prisluhnili svojim osebnim duhovnim vzgibom, boste lahko zaživeli bolj pristno, celostno in osmišljeno življenje, bodisi na delovnem mestu, doma ali kot del širše skupnosti.

Angeli so bili kot glasniki in zaščitnik že stoletja povezani s človeštvom. Imeli so vlogo v vsaki svetovni religiji od Egipčanov naprej in so bili še pred tem upodobljeni že na jamskih poslikavah. Morda je to razlog, zaaj mnoge od nas pritegnejo. Tudi tisti, ki pravijo, da ne verjamejo v angele, pogosto priznavajo, da so doživeli prisotnost ali duhovno vodstvo v svojem življenju, ki ga ni bilo mogoče pojasniti.

Pogosto se ta intuitivna povezava z angeli manifestira kot posledica travme ali krize, ki vas vleče k tlom. Včasih vam lahko mistična izkušnja, kot je videnje, bližnje srečanje s smrtjo ali čudežna ozdravitev spremenijo življenje in v vas vzbudijo občutek, da obstaja globlji smisel življenja. Ali pa si preprosto želite spokojnejši, bolj razsvetljen in radosten način življenja. Ne glede na vaš motiv za prebiranje pričujoče knjige in ne glede na vašo vero (ali pomanjkanje le-te), dobrodošli. Svetloba angelov vas čaka.

978-961-94387-8-7 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/7/-/7-korakov-v-angelsko-svetlobo.jpg 978-961-94387-8-7
15.54 EUR 2021-08-08 Zaloga: Na zalogi
-40%

7 korakov v angelsko svetlobo

7 korakov v angelsko svetlobo Chrissie Astell

Pot osebne preobrazbe in duhovnega opolnomočenja

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 108 zlatnikov = 1,08 €.
Stopite na pot osebne preobrazbe in duhovnega opolnomočenja s pomočjo te izjemno praktične knjige, ki znanje črpa iz univerzalne moči in angelske energije. Priznana avtorica Chrissie Astell vas bo popeljala na potovanje sedmih korakov povezovanje z veličastnimi nadangali, s pomočjo katerih se boste še globlje povezali s seboj in zaživeli srečno, bolj izpolnjeno življenje.

Vroča cena: 15,54 €

Prihranek: 10,36 € (40%)

Redna cena: 25,90 €

TOP 100

Podrobnosti artikla 7 korakov v angelsko svetlobo

ISBN 978-961-94387-8-7
Leto izdaje 2018
Število strani 240
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Chrissie Astell

O avtorju 7 korakov v angelsko svetlobo

Chrissie Astell

Chrissie Astell


Chrissie Astell je svetovno priznani duhovni medij, ki že več kot 20 let potuje po svetu in širi sporočilo angelske ljubezni in zdravljenje.

Napisala je 5 svetovnih knjižnih uspešnic, izdala 3 orakeljske komplete kart in posnela številne vodene meditacije. Chrissie organizira predavanja, delavnice in angelske oddihe na nekaterih najlepših in najbolj duhovnih krajih na svetu. Piše tudi za priznane duhovne revije, kot sta Soul&Spirit in Spirit&Destiny.

Več o Chrissie Astell

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Klara

Objavljeno 01.03.2021

S pomočjo te knjige sem našla moje angele varuhe.

S pomočjo te knjige sem našla moje angele varuhe. Knjiga dobro opisuje, za kaj je pomemben posamezen angel

Metka

Objavljeno 26.02.2020

Odlična knjiga, odličen opis odlične avtorice!

Odlična knjiga, odličen opis odlične avtorice!

7 korakov v angelsko svetlobo

Chrissie Astell

Vroča cena: 15,54 €

Prihranek: 10,36 € (40%)

Redna cena: 25,90 €

7 korakov v angelsko svetlobo

Oglejte si tudi