V vrečki ni artiklov.

Abby Wynne

Abby Wynne je šamanska psihoterapevtka in energijska zdravilka, ki ima zasebno prakso. Uči ljudi, kako se ponovno povezati s svojim srcem in kako postati močnejši v svojem procesu zdravljenja. Ima štiri čudovite otroke in živi s svojo družino v Dublinu.

Abby Wynne

Abby Wynne je šamanska psihoterapevtka in "plete" vse svoje veščine, da dela s tem, kar je ta trenutek pred njo. Abby Wynne je katalizator za procese zdravljenja ljudi, reševalka problemov, ustvarjalna umetnica, alkimistka, zdravileka, mati, hči in ljubiteljica življenja.

Abby Wynne je magistra znanosti, diplomirala je iz psihoterapije in je voditeljica tečajev in učnih programov. Nekaj časa je Abby Wynne celo delala kot urednica. Svojo zasebno zdravilno prakso je Abby Wynne ustanovila leta 2010. Praksa se je vključno z Abby Wynne povečala in spremenila, tako da ima zdaj veliko spletnih ponudb, pa tudi stranke še naprej redno obiskuje.

Abby Wynne je certificiran praktik / učitelj, ki skrbi za pozornost, šamanizem, reiki, seichem, coaching, psihoterapijo, svetovanje in skupinsko vodenje. Ve pa, da znanje ni nič brez razumevanja in prakse. To je modrost v akciji.

Oblikuje tudi spletne strani, oblikovalske revije in založništvo, uči ljudi veščin socialnih medijev in (po mnenju moža in vsaj 2 od mojih 4 otrok) skuha najboljšo rižoto na svetu! Trenutno Abby Wynne piše svoj prvi roman.

Abby Wynne živi v Dublinu z možem, štirimi otroki in psom. Pridelujejo si lastno hrano, v hiši imajo veliko ljubezni in vsi otroci Abby Wynne so med seboj najboljši prijatelji - živijo, ko govorimo, se pogovarjamo. Skladnost, pristnost, tako znotraj kot tudi zunaj, je težka, a najbolj koristen način življenja. In ko delaš z Abby Wynne, se povežem z odgovorno odraslo osebo v tebi, te nauči, da si bolj kompleksen, kot si misliš, ti pokaže, kako postati mama / oče in kako se lahko odrasli zabavajo. Svoboda je neverjetna - in vnesti to svobodo in lahkotnost v vse, kar počnete, je namen vaše duše.

Ker je Abby Wynne v svoji karieri oblikovalka tečajev, je lahko ustvarila gradnike za ljudi, ki so razumljivi, praktični in rešujejo probleme! Razume različne učne tehnike in poskuša zagotoviti vizualne in zvočne materiale, ki ljudem pomagajo na njihovi notranji poti rasti.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani