Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Adijo, finančni stres

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789610146315
Dodaj v primerjavo
Cena 22,98 €

Finančni stres je posledica pomanjkanja znanja in neurejenih osebnih financ. Si želite kar se da hitro do finančne zrelosti in s tem vplivati na kakovost svojega življenja? Z upoštevanjem nasvetov iz knjige boste lahko svojo prihodnost ne le dohiteli, temveč celo prehiteli. Postati finančno zrel ni preprosto, vendar je mogoče! Vprašanje je le, kaj smo pripravljeni narediti, da to dosežemo. Vsi moramo prehoditi isto pot in iti skozi vsa obdobja finančnega odraščanja, da bi dosegli finančno zrelost, neodvisnost in celo svobodo.

Dodaj na seznam želja

Finance

Ne glede na to, ali na mesec zaslužimo sedemsto, tisoč, tri tisoč (in tako naprej) evrov, nam konec meseca praviloma ne ostane nič. Kajti običajno velja, da več ko imamo, več tudi porabimo. Torej? Kaj moramo potem storiti? Stvarno oceniti, kje smo trenutno in kam želimo priti. Ugotoviti, katera prepričanja nas ovirajo in nam onemogočajo nadaljevanje poti. Poiskati pot, ki nas vodi do cilja, pa naj bo to finančna svoboda ali »le« finančna varnost. In potem ukrepati.

Knjiga Adijo, finančni stres združuje znanje, izkušnje in konkretne primere iz prakse, ki sta jih priznana slovenska strokovnjaka Ana in Mitja Vezovišek pridobila v skupaj šestintridesetih letih delovanja na področju osebnih financ – od tega devetnajst ženskih in osemnajst moških let.

V prvem delu priročnika avtorja ovržeta kar 39 mitov oziroma prepričanj, ki nas ovirajo na poti do finančne svobode: če bi več zaslužil, bi se vse uredilo; za finance skrbi moj partner, zato se meni ni treba ukvarjati s tem; nepremičnino je bolje kupiti kot najeti; vsak odrasel mora imeti sklenjeno življenjsko zavarovanje; na stran bom dal, če mi bo konec meseca kaj ostalo …

Postati finančno zrel ni preprosto, vendar je mogoče! Vprašanje je le, kaj smo pripravljeni narediti, da to dosežemo. Seveda je veliko odvisno tudi od tega, kje smo danes, koliko smo finančno stari oziroma v katerem finančnem obdobju smo. A vsi moramo prehoditi isto pot in iti skozi vsa obdobja finančnega odraščanja, ki jih avtorja podrobno opisujeta v drugem delu priročnika.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610146315
Leto izdaje 2019
Število strani 200
Dimenzije 17,0 x 24,0
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Ana Vezovišek, Mitja Vezovišek
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Adijo, finančni stres
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Adijo, finančni stres

Cena 22,98 €