V vrečki ni artiklov.
Ajurveda - Popoln vodnik po domači lekarni

Ajurveda

Ajurveda je zasnovan na starodavni zdravilski tradiciji iz Indije, stari pet tisoč let, in ponuja naravne alternative tradicionalni medicini. Tretmaje opisuje skupaj s praktičnimi nasveti in lahko razumljivimi navodili.

Vodilna avtoriteta na področju Ajurvede dr. Vasant Lad najprej razlaga načela, na katerih sloni Ajurveda, ter raziskuje fizične in psihološke značilosti vsake od treh doš ali tipov uma in telesa; to so vata, pita in kapha.

Ko boste ugotovili kateri tip ali kombinacija tipov ste, vas bo dr. Lad usmerjal na potovanju do končnega stanja ravnovesja in dobrega počutja.

Kronične bolezni

Ajurveda je neprecenljiv vodič pri zdravljenju običajnih bolezenskih težav in kroničnih bolezni.

V njem boste našli strategije, prikrojene vašim potrebam na osnovi vaše doše in tako odpravili in preprečili kronične bolezni.

Dr. Lad pojasnjuje zakaj se določena neravnovesja razvijejo v bolezen, in vas usmerja k obnovitvi vašega telesa v naravno stanje.

Naučili se boste, katera ajurvedska zdravila: zeliščni čaji in formule, eterična olja, meditacija, joga ponujajo rašitev različnih stanj, kot so prehlad, gripa, glavoboli, zoboboli, vneto grlo, visok holesterol, težave z vidom, tesnoba in depresija.

Jedilniki

Dr. Lad razlaga tudi, kako uporabiti prehrano in specifične ajurvedske tehnike v jedilnikih, ko želite preprečiti pojav bolezni ali spodbuditi telesno ozaveščenost in zdravo življenje.

V knjigi so jedilniki po ajurvedi in nasveti za prehranjevanje.

961-229-088-1 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/a/j/ajurveda_popolni_vodic_po_domaci_lekarni.jpg 961-229-088-1
22.95 EUR 2021-10-25 Zaloga: Na zalogi

Ajurveda - Popoln vodnik po domači lekarni

Ajurveda - Popoln vodnik po domači lekarni Dr. Vasant Lad

Popolni vodnik po domači lekarni

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 114 zlatnikov = 1,14 €.
Ajurveda je zasnovana na starodavni zdravilski tradiciji iz Indije, stari pet tisoč let, in ponuja naravne alternative tradicionalni medicini.  Ajurveda je neprecenljiv vodič pri zdravljenju običajnih bolezenskih težav in kroničnih obolenj. Naučili se boste, katera ajurvedska zdravila: zeliščni čaji in formule, eterična olja, meditacija, joga ponujajo rašitev različnih stanj, kot so prehlad, gripa, glavoboli, zoboboli, vneto grlo, visok holesterol, težave z vidom, tesnoba in depresija. 
Cena: 22,95 €

Podrobnosti artikla Ajurveda - Popoln vodnik po domači lekarni

ISBN 961-229-088-1
Leto izdaje 2005
Število strani 324
Dimenzije 16,0 x 21,0
Vezava Ne
Izdal Gnostica
Avtor Dr. Vasant Lad

O avtorju Ajurveda - Popoln vodnik po domači lekarni

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(6)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Knjigo sem prejela za darilo in že od novega leta

Knjigo sem prejela za darilo in že od novega leta naprej se držim podanih načel in nasvetov. Sedaj se počutim mnogo bolje in prenehale so "moje migrene". Priporočam jo vsem ki želite biti zdravi in ki cenite svoje zdravje. Prijateljici pa ponovno hvala za pomoč in spodbudo s najlepšim darilom do sedaj.

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Enostavno branje in za vsakogar. Knjiga me je zelo

Enostavno branje in za vsakogar. Knjiga me je zelo navdušila in precej sem se zamislil o svojem zdravju.
Najbolje sta mi bili poglavju tehnike dihanja in meditacije, ter duševna disciplina. Obvezen priročnik za vsak dom - ZELO PRIPOROČAM!!

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

odlična knjiga polna dobrih nasvetov kako si sami

odlična knjiga polna dobrih nasvetov kako si sami pomagamo ozdraviti na naravni način,prehrana,čaji itd.

DARJA

Objavljeno 12.09.2014

Najboljša knjiga kar se jih da na našem tržišču

Najboljša knjiga kar se jih da na našem tržišču dobiti na to temo.Ponuja ti tisoc in en nasvet,glede na tvojo došo,ki pa jo je iz knjige težko določiti,za določanje dose je boljše ,če gremo k kakšnemu strokovnjaku,ki ti tocno določi tvojo došo,potem pa nastopi čas za knjigo katera ti je lahko v veliko pomoč pri odločitvah glede pprehranjevanja,uporabi eteričnih olj,zelišč,sprostitvene tehnike...itd,itd

ANDREA

Objavljeno 12.09.2014

Knjigo že imam kar nekaj časa in je odličen

Knjigo že imam kar nekaj časa in je odličen priročnik.....enostavna za uporabo...polna koristnih nasvetov....napotkov...receptov...najboljša na to temo v prodaji sploh!! ps: odlična ideja za darilo:)

ALMA

Objavljeno 12.09.2014

Ayurveda je odlična alternativa zdravljenja samega

Ayurveda je odlična alternativa zdravljenja samega sebe ali kogarkoli, super knjiga katera ti je lahko v veliko pomoč...z ajurvedo sem si uspešno pomagala pri zdravljenju z alergijami...priporočam baranje vsakomur ki mu ni vseeno za njegovo zdravje.

Ajurveda - Popoln vodnik po domači lekarni

Oglejte si tudi