V vrečki ni artiklov.
Ajurveda - Veda o samozdravljenju

Ajurveda

Lepo ilustrirano besedilo temeljito razloži naslednje:

• zgodovino in filozofijo,

• osnovne principe diagnostičnih tehnik zdravljenja,

• ustrezno zdravilno uporabo domačih zelišč in začimb za prvo pomoč,

• hrano za nevtraliziranje.

• in še veliko več.

Bralcu prijazno

Z namenom, da je besedilo razumljivejše in bralcu bolj prijazno, je dodanih več kot 50 jedrnatih skic, diagramov in tabel, kot tudi slovar in kazalo.

O AVTORJU

Dr. Vasant Lad je po rodu Indijec. Tri leta je delal kot direktor v ajurvedski bolnišnici v Puni v Indiji. Bil je profesor klinične medicine na ajurvedski univerzi, kjer je poučeval 
petnajst let. Dr. Ladovo akademsko in praktično šolanje je vključevalo tako študij alopatije (zahodna medicina) in kirurgijo kot tudi tradicionalno ajurvedo. Sedaj vodi ajurvedski inštitut v Albuquerquu in uči tri semestre ajurvedskega študija. Čez leto tudi veliko potuje po Severni Ameriki, zasebno svetuje in vodi seminarje o ajurvedi, o njeni zgodovini, teoriji, principih in praktični uporabi.

Dr. Lad je tudi avtor številnih objavljenih člankov o različnih vidikih ajurvede. V slovenščini je izšla tudi njegova knjiga Ajurveda, popolni vodnik po domači lekarni (Gnostica).

978961291334 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/a/j/ajurveda_vasant_lad.jpg 978961291334
22.95 EUR 2021-08-06 Zaloga: Na zalogi

Ajurveda - Veda o samozdravljenju

Ajurveda - Veda o samozdravljenju Dr. Vasant Lad

Veda o samozdravljenju

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 114 zlatnikov = 1,14 €.
Prvič je na razpolago knjiga: Ajurveda - Veda o samozdravljenju, ki jasno in bralcu prijazno razlaga lastnosti in praktično uporabo ajurvede, najstarejšega sistema zdravljenja na svetu. 
Cena: 22,95 €

Podrobnosti artikla Ajurveda - Veda o samozdravljenju

O avtorju Ajurveda - Veda o samozdravljenju

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Ajurveda - Veda o samozdravljenju

Oglejte si tudi