V vrečki ni artiklov.
Ajurveda za notranjo ubranost - Prehrana, spolna energija in zdravljenje

Knjiga temelji na osnovnih ajurvedskih načelih in obravnava tri pomembne vidike, ki oblikujejo bistveni del našega vsakdana: prehrano, spolno energijo ter zdravljenje. Dr. Vinod Verma v njej navaja preproste smernice za izboljšanje življenjskega sloga in ohranjanje celostnega ravnovesja.

Spoznali boste moč ajurvedske prehrane, uporabo zelišč in začimb, okusne vegetarijanske recepte in nekaj zelo posebnih afrodiziakov. S predstavljenimi praksami in metodologijami se boste naučili uravnovešati spolno energijo, stopnjevati spolno zmogljivost in odpravljati nekatere pogoste spolne težave.

Zadnji del knjige pa vas bo popeljal v raziskovanje vaših lastnih subtilnih energij in različnih ajurvedskih metod zdravljenja.

978-961-6950-23-7 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/u/n/untitled_3_1_21.jpg 978-961-6950-23-7
16.92 EUR 2021-09-30 Zaloga: Na zalogi
-15%

Ajurveda za notranjo ubranost - Prehrana, spolna energija in zdravljenje

Ajurveda za notranjo ubranost - Prehrana, spolna energija in zdravljenje Dr. Vinod Verma

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 84 zlatnikov = 0,84 €.
Knjiga temelji na osnovnih ajurvedskih načelih in obravnava tri pomembne vidike, ki oblikujejo bistveni del našega vsakdana: prehrano, spolno energijo ter zdravljenje. Dr. Vinod Verma v njej navaja preproste smernice za izboljšanje življenjskega sloga in ohranjanje celostnega ravnovesja.Spoznali boste moč ajurvedske prehrane, uporabo zelišč in začimb, okusne vegetarijanske recepte in nekaj zelo posebnih afrodiziakov. S predstavljenimi praksami in metodologijami se boste naučili uravnovešati spolno energijo, stopnjevati spolno zmogljivost in odpravljati nekater...

Vroča cena: 16,92 €

Prihranek: 2,98 € (15%)

Redna cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla Ajurveda za notranjo ubranost - Prehrana, spolna energija in zdravljenje

ISBN 978-961-6950-23-7
Leto izdaje 2014
Število strani 197
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Dr. Vinod Verma

O avtorju Ajurveda za notranjo ubranost - Prehrana, spolna energija in zdravljenje

Dr. Vinod Verma

Dr. Vinod Verma

Dr. Vinod Verma upravičeno kličejo prva dama ajurvede, saj s številnimi knjigami, predavanji, delavnicami in strokovnimi članki seznanja in uči ljudi širom po svetu o tej starodavni indijski znanosti o zdravju, zdravljenju in življenju. Vinod je študirala nevrobiologijo in farmakologijo na najuglednejših svetovnih univerzah, hkrati je tudi več kot 20 let študirala ajurvedo, ki jo sicer spremlja že od rojstva, saj je bila njena stara mati nadarjena zdravilka. Dr. Vinod Verma je strastna raziskovalka, ki uspešno povezuje živo ajurvedsko tradicijo in sodobno znanost.

Več o Dr. Vinod Verma

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Ajurveda za notranjo ubranost - Prehrana, spolna energija in zdravljenje

Oglejte si tudi