V vrečki ni artiklov.
.Algoritem za uspeh

NLP

Nevrolingvistično programiranje

Pred več kot 20 leti je ACS v Slovenijo prvič pripeljal NLP kot certificirano metodo v komuniciranju in izobraževanju in sprožil plaz novih pristopov v izobraževanju odraslih in otrok. Od takrat je šlo skozi različna izobraževanja na tisoče udeležencev, ki vnašajo novo paradigmo komuniciranja in učenja v podjetja, šole in zavode.

NLP je praktično naravnan pristop, ki se ga lahko zares naučimo le z aktivno uporabo, vajo, z izkustvenim učenjem. Kljub temu za ponavljanje in poglabljanje znanja ter za povezovanje naučenega potrebujemo literaturo. 

Hrvaška mojstrica-trenerka NLP-ja Dragana Mladenović je ob koncu leta 2017 izdala obsežen priročnik Algoritem za uspeh – nevrolingvistično programiranje. Manj kot leto dni po izidu prevod prihaja tudi v Slovenijo.

Algoritem za uspeh  je knjiga, ki omogoča bralcu razumevanje in hitro učenje več kot 30 NLP veščin in tehnik, s katerimi lahko izboljša vsa področja svojega življenja. Knjigo odlikuje jasna metodika, ki vsebuje definicije, postopke, praktične primere in osebne izkušnje, zato je namenjena vsem, ki ste že praktiki, mojstri, trenerji ali coachi NLP in želite poglobiti ali osvežiti svoje znanje, pa tudi tistim, za katere bo to prva informacija o NLP-ju.

Avtorica s svojim praktičnim, a hkrati strokovnim pristopom dokazuje, da je mogoče NLP predstaviti lahkotno, a ne preveč poenostavljeno, praktično, in ne zgolj kot zbirko poceni receptov.

Knjiga vsebuje večino tem s treninga NLP praktika (razen metaprogramov) s številnimi primeri iz prakse, zato je to knjiga, ki jo boste pogosto jemali v roke. Daje konkretna znanja in veščine o načinu uresničevanja možnega, je navodilo za uporabo možganov in razvija zavest, da smo sami odgovorni za svoje življenje.

978-961-6105-13-2 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/a/l/algoritem_za_uspeh.gif 978-961-6105-13-2
25 EUR 2021-01-29 Zaloga: Na zalogi

.Algoritem za uspeh

.Algoritem za uspeh Dragana Mladenović

Nevrolingvistično programiranje

Knjiga na skoraj 300 straneh ponuja veščine sporazumevanja, ki nam pomagajo ustvarjati svet, kakršnemu bi vsi želeli pripadati, svet, v katerem komuniciramo iskreno, pristno in z upoštevanjem ekologije, torej skupnega dobrega za vse vpletene.
Cena: 25,00 €

Podrobnosti artikla .Algoritem za uspeh

ISBN 978-961-6105-13-2
Leto izdaje 2018
Število strani 292
Dimenzije 20,0 x 14,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Sledi
Avtor Dragana Mladenović

O avtorju .Algoritem za uspeh

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).