Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

.Alkalizirajte ali umrite - Do odličnega zdravja s pomočjo ustreznega kislinsko-bazičnega ravnovesja

Ni več v prodaji
SKU
978-961-90922-1-7
Cena 16,90 €

V odmevnem naslovu knjige se skriva pomembno sporočilo, ki lahko koristi vsakomur. To sporočilo bo pomenilo revolucijo v skrbi za zdravje, temelji pa na enem samem načelu, ki se glasi – alkalizirajte svoje telo!

Dodaj na seznam želja

Zdravje

To sporočilo bo pomenilo revolucijo v skrbi za zdravje, temelji pa na enem samem načelu, ki se glasi – alkalizirajte svoje telo! S pomočjo nasvetov v knjigi boste lahko ugotovili, kakšno je kislinsko - bazično stanje vašega organizma in se odločili za ustrezen način ponovnega vzpostavljanja ravnovesja. Vaše telo bo lahko zaživelo z novimi življenjskimi močmi.

Spoznajte

natančno definicijo bazičnosti in kislosti. Zakaj v tkivih nastajajo odpadne kisline. Zakaj je solna kislina za vaše telo koristna, ostale kisline pa ne. Kakšne so potrebe žlez in organov po bazičnem okolju. Resnico o nalezljivih boleznih. Kako preprečiti bolezni, ki nastanejo zaradi zakisanosti telesa in pospešujejo staranje in imeti dobro zdravje.

Naučite se

izbirati živila, ki ustvarjajo bazičnost. S pomočjo 21 – dnevnega načrta pripravljati obroke, ki ustvarjajo bazičnost. Uporabljati prehranska dopolnila, s katerimi boste vzdrževali ustrezno kislinsko – bazično ravnovesje. Uživati nova superživila, ki ustvarjajo bazičnost. Preprečiti škodljive učinke stresa. Biti zdravi.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-90922-1-7
Leto izdaje 2008
Število strani 263
Dimenzije 15,0 x 20,7
Izdal Sitis
Avtor Theodore A. Baroody
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:.Alkalizirajte ali umrite - Do odličnega zdravja s pomočjo ustreznega kislinsko-bazičnega ravnovesja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Alkalizirajte ali umrite - Do odličnega zdravja s pomočjo ustreznega kislinsko-bazičnega ravnovesja

Cena 16,90 €