Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Alkimija glasu

Na zalogi
SKU
15767
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 19,90 €
Prihranek 1,10 € (-5.24%)
Redna cena 21,00 €
Kaj vaš glas pove o vas? Vaš glas je vaša identiteta v zvoku. Je veliko več kot zgolj sredstvo za sporočanje vaših misli in občutkov, je izraz vaše integritete in individualnosti v svetu!
Dodaj na seznam želja
Kaj vaš glas pove o vas?

Vaš glas je vaša identiteta v zvoku. Je veliko več kot zgolj sredstvo za sporočanje vaših misli in občutkov, je izraz vaše integritete in individualnosti v svetu!

V knjigi boste našli preproste, a izredno učinkovite tehnike, ki jih je Stewart Pearce uporabil pri zvezdah in najboljših poslovnežih, da so razvili glasovne spretnosti in jih po najboljših močeh izkoristili na vseh področjih življenja. Odkrijte svojo »lastno noto« – svojo edinstveno barvo in resonanco glasu, s katero boste uskladili vaš celoten um in telo, s tem pa boste privlačnejši in prepričljivejši. S pomočjo enostavnih vaj dosezite notranje ravnotežje in harmonijo, si dvignite samozavest, svojemu izrazu dodajte barvo in energijo ter si olajšajte srečanja s težkimi ljudmi in situacijami.

»To knjigo MORA prebrati vsak, ki ga zanima katera koli vrsta govora, naj bo to javni ali zasebni, za uspešne podjetnike ali igralce – s svojim odličnim znanjem in prisotnostjo vam lahko Stewart dobesedno spremeni življenje!«
(Barbara Gaines, Chicago Shakespeare Theatre)

»Kdor pozna skrivnost zvoka, pozna skrivnosti celotnega vesolja.«
(Hazrat Inayat Khan)
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6804-36-3
Leto izdaje 2011
Število strani 238
Izdal Založba Primus
Avtor Stewart Pearce
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Alkimija glasu
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Alkimija glasu

Vroča cena 19,90 €
Prihranek 1,10 € (-5.24%)
Redna cena 21,00 €