V vrečki ni artiklov.
Alkimija glasu
Kaj vaš glas pove o vas?

Vaš glas je vaša identiteta v zvoku. Je veliko več kot zgolj sredstvo za sporočanje vaših misli in občutkov, je izraz vaše integritete in individualnosti v svetu!

V knjigi boste našli preproste, a izredno učinkovite tehnike, ki jih je Stewart Pearce uporabil pri zvezdah in najboljših poslovnežih, da so razvili glasovne spretnosti in jih po najboljših močeh izkoristili na vseh področjih življenja. Odkrijte svojo »lastno noto« – svojo edinstveno barvo in resonanco glasu, s katero boste uskladili vaš celoten um in telo, s tem pa boste privlačnejši in prepričljivejši. S pomočjo enostavnih vaj dosezite notranje ravnotežje in harmonijo, si dvignite samozavest, svojemu izrazu dodajte barvo in energijo ter si olajšajte srečanja s težkimi ljudmi in situacijami.

»To knjigo MORA prebrati vsak, ki ga zanima katera koli vrsta govora, naj bo to javni ali zasebni, za uspešne podjetnike ali igralce – s svojim odličnim znanjem in prisotnostjo vam lahko Stewart dobesedno spremeni življenje!«
(Barbara Gaines, Chicago Shakespeare Theatre)

»Kdor pozna skrivnost zvoka, pozna skrivnosti celotnega vesolja.«
(Hazrat Inayat Khan)
15767 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/a/l/alki.jpg 978-961-6804-36-3
19.9 EUR 2021-01-29 Zaloga: Na zalogi
-5%

Alkimija glasu

Alkimija glasu Stewart Pearce

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Kaj vaš glas pove o vas? Vaš glas je vaša identiteta v zvoku. Je veliko več kot zgolj sredstvo za sporočanje vaših misli in občutkov, je izraz vaše integritete in individualnosti v svetu!

Vroča cena: 19,90 €

Prihranek: 1,10 € (5%)

Redna cena: 21,00 €

Podrobnosti artikla Alkimija glasu

ISBN 978-961-6804-36-3
Leto izdaje 2011
Število strani 238
Dimenzije Ne
Vezava Ne
Izdal Založba Primus
Avtor Stewart Pearce

O avtorju Alkimija glasu

Stewart Pearce

Stewart Pearce

Stewart Pearce je svetovno priznan učitelj govora in zdravitelj z zvokom, ki je pomagal že marsikomu v gledališču Shakespeare's Globe Theatre in akademiji za dramske umetnosti v Londonu Webber Douglas Academy of Dramatic Art.

Sodeloval je že z mnogimi slavnimi osebnostmi in državnimi, tudi s Simonom Callowom, Vanesso Redgrave in Anito Rodick, pa tudi s korporacijami, kot sta BBC in L'Oreal. Usposabljal je tudi ekipo, ki je sodelovala v boju za olimpijske igre v Londonu leta 2012. 

Več o Stewart Pearce

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).