V vrečki ni artiklov.

Alkimija spolne energije: Povežite se z vesoljem od znotraj

Alkimija spolne energije: Povežite se z vesoljem od znotraj Mantak Chia

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 181 zlatnikov = 1,81 €.
Taoisti našo spolno energijo vidijo kot ustvarjalno silo, s katero lahko obnovimo notranjo energijo telesa, vendar se moramo najprej naučiti, kako odvečno spolno energijo zbrati in jo preoblikovati v či oziroma energijo življenjske sile. Ko s spolno energijo krožimo po mikrokozmični orbiti – neprekinjeni energijski zanki, ki poteka navzgor po hrbtenici in vzdolž prednje osi telesa – jo preoblikujemo v zdravilno energijo. Alkimija spolne energije nam pokaže, kako to naredimo, gradi pa na vajah, opisanih v Healing Light of the Tao (Zdravilna luč ta...
 
Cena: 25,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 12345666
Leto izdaje 2015
Število strani 210
Dimenzije 13,0 x 20,5
Avtor Mantak Chia
Vezava Mehka
Izdal Inštitut EKO 365
Kategorija Srečno življenje in notranji mir

O avtorju

 

Že od malih nog se je Mantak Chia učil pri številnih taoističnih mojstrih, leta 1979 pa je ustanovil sistem univerzalnega zdravilnega taa. Sam je učil in kvalificiral več deset tisoč učencev in učiteljev po vsem svetu ter je obenem direktor zdravilišča, toplic in učnega središča Tao Garden na severu Tajske.

Do svojega 57 leta je moral nositi očala, saj je imel prirojeno napako oči. Medtem ko se je »staral«, je napako odpravil in mu očal sedaj ni treba več nositi. Skozi redno vadbo in delo na sebi je razvil tudi sposobnost, da ga iz mesta ne more premakniti niti 10 ljudi. 

Napisal je šestindvajset knjig, med drugim tudi The Multiorgasmic Man (Večkratni moški orgazem), Sexual Reflexology (Spolna refleksologija), Fuzija petih elementovKozmično razstrupljanje in Chi nei tsang: Či masaža vitalnih organov, Či samomasaža

Osebna stran Mantaka Chie: www.universal-tao.com

Video galerija Mantaka Chie na Youtube >>

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Anonimno

Objavljeno 26.08.2017

Povsem drugačen pogled na spolnost, kot smo ga

Povsem drugačen pogled na spolnost, kot smo ga navajeni zahodnjaki. Zelo zanimivo branje

Oglejte si tudi