Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Aloha alekaneka - 2. knji

Aloha Alekaneka je intimni potopis Aleksandre Veblé o strastnih ljubeznih, razočaranju, grenkobi spomina, vnovičnem zbližanju in čudovitih trenutkih v dvoje, a tudi o premagovanju demonov preteklosti. Resnična izpoved o neskončni ženski samozavesti, brez zadržkov in brez olepševanja. V svojem tretjem romanu avtorica dogajanje postavi v idilično, v mnogočem eksotično okolje Havajev. Tja se vrne po dveh travmatičnih letih v Bejrutu. Čar nekoč strastne ljubezni v arabskem okolju je izginil, zato moža za vedno zapusti. Z novim partnerjem Adijem preživljata dneve in večere v radosti vnovičnega snidenja, v znamenju majhnih nežnosti in radožive spolnosti. V dolgih pogovorih poskušata razčistiti in opraviti s travmatično preteklostjo, ki vztrajno posega v njuno življenje. Adi se spominja svojega otroštva, mame, lepotice in fatalne ženske, ter očeta, ki svoji ženi ni bil kos.
Dodaj na seznam želja

Aloha Alekaneka je intimni potopis Aleksandre Veblé o strastnih ljubeznih, razočaranju, grenkobi spomina, vnovičnem zbližanju in čudovitih trenutkih v dvoje, a tudi o premagovanju demonov preteklosti. Resnična izpoved o neskončni ženski samozavesti, brez zadržkov in brez olepševanja.
V svojem tretjem romanu avtorica dogajanje postavi v idilično, v mnogočem eksotično okolje Havajev. Tja se vrne po dveh travmatičnih letih v Bejrutu. Čar nekoč strastne ljubezni v arabskem okolju je izginil, zato moža za vedno zapusti. Z novim partnerjem Adijem preživljata dneve in večere v radosti vnovičnega snidenja, v znamenju majhnih nežnosti in radožive spolnosti. V dolgih pogovorih poskušata razčistiti in opraviti s travmatično preteklostjo, ki vztrajno posega v njuno življenje. Adi se spominja svojega otroštva, mame, lepotice in fatalne ženske, ter očeta, ki svoji ženi ni bil kos.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6816-06-9
Leto izdaje 2011
Število strani 365
Dimenzije 4,0 x 21,0
Izdal Agencija Baribal
Avtor Aleksandra Veble
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Aloha alekaneka - 2. knjiga Zbirka Izpovedi
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Aloha alekaneka - 2. knji

Cena 19,90 €