Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Alpe brez meja

Na zalogi
SKU
9789616027861
Dodaj v primerjavo
Cena 34,90 €

Gorniška in življenjska naveza Habjan – Mušič je slovensko vodniško literaturo obogatila z novim vodnikom, za katerega pravita, da je njun najtežji zalogaj do sedaj. V Vzhodne Alpe zahajata že 15 let, zadnja tri leta pa sta prav zaradi vodnika posvetila sistematičnemu raziskovanju alpskih vrhov zahodno od Julijcev.

Dodaj na seznam želja

Alpe

O njunem gorniškem podvigu govori že sam izbor ciljev, ki zajema najzanimivejše vrhove vseh pomembnejših gorskih skupin v obsežnem vzhodnem alpskem loku, od Karnijskih Alp preko Dolomitov ter avstrijskih in nemških Alp do Bernine na italijansko-švicarski meji.

Ture so različnih dolžin in težavnosti, od nezahtevnih vzponov do bolj ali manj zahtevnih ferat, ledeniških tur in lažjih plezalnih smeri. Nekaj najtežjih vzponov ponekod seže do spodnje četrte stopnje, a le zato, ker lažjega pristopa na vrh ni.

Knjiga je namenjena izkušenim, radovednim in kondicijsko dobro pripravljenim gornikom. Za nekaj najzahtevnejših tur v vodniku, ki zahtevajo alpinistične izkušnje in znanje, pa priporočamo spremstvo alpinista ali gorskega vodnika.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616027861
Leto izdaje 2017
Število strani 256
Dimenzije 24,0 x 15,0
Vezava Poltrda
Izdal Sidarta
Avtor Irena Mušič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Alpe brez meja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Alpe brez meja

Cena 34,90 €