Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Alternativna kuhinja 2

Na zalogi
SKU
9789610139249
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 8,98 €
Prihranek 20,97 € (-70.02%)
Redna cena 29,95 €
Dodaj na seznam želja

Alternativna kuhinja 2 je nadaljevanje knjige Alternativna kuhinja, ki je leta 2004 v Sloveniji med prvimi zaorala ledino na področju zdravega, presnovnim zmožnostim človeškega telesa prilagojenega prehranjevanja z naravno, brez kmetijskih strupov in kemičnih gnojil pridelano, biološko polnovredno hrano, nedotaknjeno z gensko tehnologijo ali industrijskimi tehnološkimi postopki. 

Spodbuja nas k ustvarjalnosti v domači kuhinji in nas prepriča o pomembnosti izbire kakovostne, okolju, živalim in presnovi prijazne hrane. Opogumlja domače ekološke pridelovalce hrane in ozavešča o nujnosti prehranske samooskrbnosti Slovenije za zdravje zdajšnjih in prihodnjih generacij, ki želijo ohranjati našo plodno zemljo, čisto vodo in zrak ter vse druge naravne vire v dobrem stanju tudi za prihajajoče rodove. 

Knjiga, ki je mnogo več kot klasični kuharski vodnik h kulinaričnim užitkom, vam bo dala misliti. Povezanost med zdravjem zemlje in hrane, ki zraste iz nje, ter svojim lastnim zdravjem boste prepoznali kot osvobajajočo resnico.

 

Polona Kovič se z zdravo, presnovnim sposobnostim telesa prilagojeno prehrano ukvarja že več kot 30 let. Knjiga je rezultat njenega študija, raziskovanja in eksperimentiranja ter neštetih izboljšav in poenostavitev pri pripravi hrane, ki je naše prvo zdravilo. 

Pot do zdravih prehranjevalnih navad še nikoli ni bila tako lahka, če le sledimo njenim bogatim izkušnjam in preprostim rešitvam, v katerih odsevajo starodavne modrosti naših prednikov, ki so z naravo dobro sodelovali, jo spoštovali in ljubili.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610139249
Leto izdaje 2016
Število strani 324
Dimenzije 19,0 x 23,4
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Polona Kovič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Alternativna kuhinja 2
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Alternativna kuhinja 2

Vroča cena 8,98 €
Prihranek 20,97 € (-70.02%)
Redna cena 29,95 €