V vrečki ni artiklov.
Alvin Ho - Alergičen na taborjenje, pohodništvo in druge naravne katastrofe
Leonore Look je tako zelo alergična na taborjenje, da se njene vžigalice nikoli ne vžgejo, njen kompas nikoli ne deluje, njena svetilka nikoli ne sveti in pred očmi se ji vedno odvije njeno celo življenje. 
Je avtorica Alvina Hoja: Alergičen na punce, šolo in druge strašne grozote, ki so jo poimenovali za duhovito živahno in je prejela zvezdno recenzijo v Publishers Weekly. Napisala je tudi serijo o deklici Ruby Lu. Ruby Lu, pogumna in iskrena, je njena knjiga, ki je prejela naziv ALA-ALSC Notable Children's Book; RubyLu – vsestranska carica, pa je prav tako prejela naziv ALA-ALSC Notable Children's Book, poleg tega pa je dobila tudi nagrado Gryphon Honor. Lenore spi v hiši v Randolphu, v New Jerseyju. LeUyen Pham je kot otrok oboževala taborjenje. Ker pa je bilo v družini pet otrok, imeli pa so samo dva šotora, sta bila LeUyen in njen mlajši brat prisiljena spati v karavanu. Taborili so po vietnamsko s pečenim svinjskim satayem in jajčnimi zvitki. Nanašajoč se na recenzijo v Kirkus Reviews, njene ilustracije knjige Alvin Ho: Alergičen na punce, šolo in druge strašne grozote enkratno dopolnjujejo to duhovito zgodbo. Med drugim je ilustrirala tudi knjigo avtorice Kelly DiPucchio: Milabo predsednica, ki je bila po oceni New York Timesa najuspešneje prodajana knjiga. LeUyen spi v San Franciscu; lahko pa jo obiščete tudi na njeni internetni strani www.leuyenpham.com.
9789612442088 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/a/l/alvin_ho___alergicen_na_taborjenje_pohodnistvo_in_druge_naravne_katastrofe-500x500.jpg 9789612442088
16.95 EUR 2021-05-17 Zaloga: Na zalogi

Alvin Ho - Alergičen na taborjenje, pohodništvo in druge naravne katastrofe

Alvin Ho - Alergičen na taborjenje, pohodništvo in druge naravne katastrofe Lenore Look

Leonore Look je tako zelo alergična na taborjenje, da se njene vžigalice nikoli ne vžgejo, njen kompas nikoli ne deluje, njena svetilka nikoli ne sveti in pred očmi se ji vedno odvije njeno celo življenje. Je avtorica Alvina Hoja: Alergičen na punce, šolo in druge strašne grozote, ki so jo poimenovali za duhovito živahno in je prejela zvezdno recenzijo v Publishers Weekly. Napisala je tudi serijo o deklici Ruby Lu. Ruby Lu, pogumna in iskrena, je njena knjiga, ki je prejela naziv ALA-ALSC Notable Children's Book; RubyLu – vsestranska carica, pa je prav tako pr...
Cena: 16,95 €

Podrobnosti artikla Alvin Ho - Alergičen na taborjenje, pohodništvo in druge naravne katastrofe

ISBN 9789612442088
Leto izdaje 2014
Število strani 184
Dimenzije 13,5 x 20,8
Vezava Trda vezava
Izdal Grlica
Avtor Lenore Look

O avtorju Alvin Ho - Alergičen na taborjenje, pohodništvo in druge naravne katastrofe

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).