V vrečki ni artiklov.
Amulet Energijski krog

Amulet

Amulet je okrogel, velikosti 5,5 cm – na sredini sije velik kristal Malahita, pod njim pa je ponazorjen “Triquerta” simbol iz pozlačenih okrasnih listov.

Amulet je namenjen odpravljanju vzorcev in prepričanj, ki nam ne služijo in tako vplivajo na naše zdravje. Največkrat je to stres, občutek  manjvrednosti in krivda, predvsem pa to, da delamo v življenju nekaj narobe. Da delamo proti sebi. Vsi občutki, ki nas spremljajo, se odražajo na našem telesu. Naj bodo to kožni izpuščajo, visok krvni pritisk, aritmije, glavoboli in hujše migrene, predvsem pa padec imunskega sistema, da smo precej bolj izpostavljeni bakterijskim okužbam in virusom.

Amulet Energijski krog je namenjen brisanju starih ran in vzorcev, ki nas pestijo, dvigovanju energijske ravni in odpira možnosti k bolj polnemu, zdravemu načinu življenja.

Malahit

Malahit poveča tako pozitivne kot negativne energije. Utemeljuje duhovne energije na planetu. Nekateri ljudje menijo, da se še vedno razvija in da je eden izmed najbolj pomembnih zdravilnih kamnov novega tisočletja.

Je pomemben zaščitni kamen. Vsrkava negativne energije. Ta kamen čisti in aktivira čakre in nas uglašuje za duhovno vodstvo. Položen na tretje oko, aktivira vizualizacijo in psihične vizije. Na srčnem področju prinaša ravnotežje in harmonijo. Odpira srce k brezpogojni ljubezni.

Lahko se uporablja pri prerokovanju in za dostopanje do drugih svetov, notranjih ali zunanjih. Potovanje skozi njegove zavite vzorce, sprošča um in stimulira slike. Pomaga lahko pri sprejemanju spoznanj iz podzavesti ali sporočil iz prihodnosti.

Malahit je kamen preobrazbe. Z njegovo pomočjo živimo življenje bolj intenzivno. Ta kamen spodbuja tveganje in spremembe, je kamen pustolovščin. Neusmiljeno nam kaže, kaj blokira našo duhovno rast. Malahit vleče ven globoka čustva in psihosomatske vzroke, prekine nezaželene odnose in zastarele vzorce. 

Uči nas, kako prevzeti odgovornost za svoja dejanja, misli in občutke. Osvobaja zavore in spodbuja izražanje občutkov. Razvija sočutje do drugih ljudi. Pokaže nam, kako bi se počutili na njihovem mestu. Blaži plašnost in podpira prijateljstva. 

Malahit gre do jedra problema, krepi intuicijo in vpogled. Pomaga ublažiti duševne motnje, vključno s psihičnimi boleznimi. Krepi sposobnost za vsrkanje in obdelavo informacij. Naredi nas bolj pazljive, pomaga nam pri razumevanju težkih pojmov.

Obeska ne izpostavljajte vodi! Ročno narejeno. 

233232322323 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/a/m/amulet-energijski-krog.jpg
31.9 EUR 2020-09-29 Zaloga: Na zalogi
-20%

Amulet Energijski krog

Amulet Energijski krog

Starodavni keltski simbol, Triquetra velja za enega najstarejših; segajo do leta 500 pred našim štetjem, ko je bil uporabljen za simbolizirajo Trojne Boginje. Simbol se pogosto uporablja za zastopanje 3 temeljnih elementov – zrak, voda, zemlja ali neskončni cikel življenja. Znan je tudi kot runa zaščite.

Vroča cena: 31,90 €

Prihranek: 8,00 € (20%)

Redna cena: 39,90 €

Podrobnosti artikla Amulet Energijski krog

Izdal Mistika duha

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).