Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Amulet za uspeh - Vilinski simbol Tir Kairi

Na zalogi
SKU
4541654654
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 16,70 €
Prihranek 4,20 € (-20.1%)
Redna cena 20,90 €

Vsakdo si želi uspeti na področju, s katerim se ukvarja. Pri tem nam je lahko v veliko pomoč tudi Tir Kairi. Od daleč je videti kot nasmejan obraz srečnega klovna, ki ga seka navpičnica moči, njegove oči (točki pomena) pa so povezane z osjo brezčasnega poteka.

Dodaj na seznam želja

Uspeh

Vsakdo si želi uspeti na področju, s katerim se ukvarja. Pri tem nam je lahko v veliko pomoč tudi Tir Kairi. Od daleč je videti kot nasmejan obraz srečnega klovna, ki ga seka navpičnica moči, njegove oči (točki pomena) pa so povezane z osjo brezčasnega poteka.

V središču je vrisan krog, pod katerim je navzgor odprta arkada, pod njo pa ležita dva manjša loka, obrnjena krožno drug proti drugemu, s tretjo točko pomena v središču.

Uspeh je lahko dvorezen meč, ki včasih energijo iz enega področja potegne v drugega. Uspeh na tem področju se sicer neizogibno uresniči, pri tem pa energijsko lahko izžame preostala. Vaši motivi za uspeh naj bodo vselej kar se da nesebični, iskreni in čisti.
Tir Kairi pomaga osvojiti novo pojmovanje uspešnosti in nas premakne v krog zmagovalcev. Pred nami se odprejo nove, ne slutene priložnosti, mi pa z magnetično privlačnostjo pritegnemo energijo uspeha v svoje življenje. Raztaplja škodljive miselne vzorce neuspeha, ki smo jih večinoma prejeli v najzgodnejših obdobjih življenja. V našem umu krepi zavest zmagovalca, ki mu nobena stvar ne more spodleteti, če vanjo pravilno usmeri energijo svoje pozornosti.

Material: baker

Premer amuleta: 3 cm

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Maya Peron
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Amulet za uspeh - Vilinski simbol Tir Kairi
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Amulet za uspeh - Vilinski simbol Tir Kairi

Vroča cena 16,70 €
Prihranek 4,20 € (-20.1%)
Redna cena 20,90 €