V vrečki ni artiklov.
Amulet za zdravje - Vilinski simbol Olan Rei

OLAN REI sestoji iz navpičnice moči, dveh prekinjen krog ustvarjajočih arkad in dveh k središču usmerjenih altan, ki se na razširjenem delu zaključita s točkama pomena. V samem središču je manjši zaprt krog, ki predstavlja gorišče energije simbola, iz katerega zdravilna energija izžareva v prostor, približno v radiu od enega do treh metrov. Najmočnejše je delovanje v premeru triindvajsetih centimetrov od njegovega središča.

Zajema celotni proces zdravljenja, ki ga sproži in hkrati končni cilj popolnega ozdravljenja. Uporabljamo ga za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja vseh teles (snovnega, astralnega, mentalnega in spiritualnega), za ponovno vzpostavitev zdravega ravnovesja v telesu in za preprečevanje nastopa bolezni. Simbol lahko polagamo tudi na boleče mesto ali na predel, potreben zdravljenja.

Material: baker
Premer amuleta: 3 cm

54654654654656 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/z/d/zdravje-olan-rei.jpg
16.7 EUR 2020-11-04 Zaloga: Na zalogi
-20%

Amulet za zdravje - Vilinski simbol Olan Rei

Amulet za zdravje - Vilinski simbol Olan Rei

OLAN REI sestoji iz navpičnice moči, dveh prekinjen krog ustvarjajočih arkad in dveh k središču usmerjenih altan, ki se na razširjenem delu zaključita s točkama pomena. V samem središču je manjši zaprt krog, ki predstavlja gorišče energije simbola, iz katerega zdravilna energija izžareva v prostor, približno v radiu od enega do treh metrov. Najmočnejše je delovanje v premeru triindvajsetih centimetrov od njegovega središča. Zajema celotni proces zdravljenja, ki ga sproži in hkrati končni cilj popolnega ozdravljenja. Uporablja...

Vroča cena: 16,70 €

Prihranek: 4,20 € (20%)

Redna cena: 20,90 €

Podrobnosti artikla Amulet za zdravje - Vilinski simbol Olan Rei

Izdal Maya Peron

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).