Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Amuleti in talismani za začetnike

Na zalogi
SKU
9789617001167
Dodaj v primerjavo
Cena 25,00 €

Richard Weber je napisal več kot sto knjig, med katerimi so lahko uspešnice, kot sta 365 načinov, kako privabimo srečo in Angeli za začetnike. Nastopal je v mnogih radijskih in televizijskih oddajah v ZDA in drugod. Redno potuje, predava in vodi delavnice o najrazličnejših metafizičnih temah.

Dodaj na seznam želja

Amuleti

Medaljoni s podobo svetega Krištofa, rogovi obilja, dragi kamni, ki ustrezajo našemu nebesnemu znamenju, štiriperesne deteljice – vse to so magični predmeti, ki jih uporabljamo za zaščito ali pa zato, da nam prinesejo srečo. V tem vodniku boste izvedeli vse o tem, kako izdelati ali poiskati talismane, amulete in srečonosne predmete ter si z njimi izboljšati življenje. 

Avtor Richard Webster tudi tu uporabi svoj znani način postopne razlage, s katero nam imenitno pokaže, kako ustvarimo, napolnimo in očistimo svoje osebne magične predmete za najrazličnejše namene, od ljubezenskih do finančnih. Spoznali boste zaščitne amulete z vsega sveta; med njimi so tudi še neobjavljeni podatki o jantrah, ki so oblika talismana, razširjenega v Indiji. V knjigi boste našli slovarček srečonosnih predmetov, od ankha do želve.

Pisatelj je to privlačno in berljivo knjigo zasnoval, da lahko tudi popolni začetniki dosežejo uspeh z uporabo lastnih magičnih predmetov, kot so talismani in amuleti.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617001167
Leto izdaje 2018
Število strani 204
Dimenzije 13,0 x 20,0
Vezava Trda
Izdal Založba BP
Avtor Richard Webster
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Amuleti in talismani za začetnike
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Amuleti in talismani za začetnike

Cena 25,00 €