Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Anatomija miru

Na zalogi
SKU
978-961-94443-3-7
Dodaj v primerjavo
Cena 21,90 €

Hrepenite po sreči v vaših odnosih, se spopadate z družinskimi prepiri ali poskušate rešiti težave na delu? Ta knjiga vam bo pomagala razumeti, zakaj v resnici pride do sporov, vas odvrnila od krivljenja drugih in zagrenjenosti ter za vedno najti mir.

Dodaj na seznam želja

Dobrodošli v svet brez sporov, vojn, konfliktov, dobrodošli v svet miru in medsebojnega razumevanja. 

Zanimiv in če razmislim še kako resničen pogled na situacijo, ki se dogaja v podjetjih, doma, v šolah, v cerkvah pravzaprav povsod, kamor se ozrem... zares izjemno branje in vpogled v znanje ter razumevanje, ki bo, če bomo vsaj malo začeli upoštevati nasvete iz te knjige, spremenil celoten svet, ljudi, podjetja, šole, domove, ... 

Iz knjige:

»Obdržal pa sem veliko ljudi, ki so mi podobni, ljudi, ki mislijo, da si zaslužijo boljše in več,« je nadaljeval in z občutkom groze zmajal z glavo. »Vsa leta sem imel možnost izbire parkirnega mesta in še ostalih pomembnih stvari in poglejte, kaj me je doletelo. Odkar sem odpustil Kate in druge smo v krizi. Delavci me imajo vrh glave, vsi so zaskrbljeni, produktivnost je padla, naše stranke pa se sprašujejo, kaj se dogaja. Jaz pa sedim tukaj v Arizoni – deloma, ker moram biti tukaj in deloma, ker sploh ne vem, kako naj se lotim težav doma. In zdaj me je doletelo: problem je v meni. To pravite tukaj – da je problem v meni.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-94443-3-7
Leto izdaje 2019
Število strani 280
Dimenzije 13,0 x 20,0
Vezava Mehka
Izdal Bogati očka
Avtor Več avtorjev
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Anatomija miru
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Anatomija miru

Cena 21,90 €