V vrečki ni artiklov.
Angeli Atlantide - Dvanajst mogočnih sil, ki vam bodo na vekov veke spremenile življenje

Angeli Atlantide

"Stewart Pearce s tako neverjetno lahkoto prehaja med svetom igranja, zdravljenja z angelskim zvokom in trgom velikih korporacij. Tako kot že alkimisti davnine z eno nogo stoji v svetu materije, z drugo pa v svetu duha in ustvarja svet, magičen, transformativen prostor, v katerem vlada duša."  - Steve Nobel, direktor organizacije Alternative v cerkvi Sv. Jakoba Piccadilly

Svetovno priznani britanski učitelj glasu, jasnovidec in alkimist glasu (Alkimija glasu je njegovo avtorsko delo), ki glavno pozornost namenja odkrivanju lastne note, tistega glasu v nas, ki nam pomaga zasijati v polnosti, zasijati svoj pristni jaz, se nam predstavlja s svojo najnovejšo knjigo Angeli Atlantide, ki jih spremljajo tudi orakeljske karte z enakim naslovom. 


Stewart nam v svojem značilnem jeziku predstavlja 12 angelov Atlantide, ki so bili močno vpeti v življenje slavne celine, ki je zaradi zlorabe lastnih sposobnosti nazadnje končala na dnu morja (t. i. vesoljni potop iz Svetega pisma). Pri prav vsakem angelu nam tudi slikovno uvodoma predstavi njegovo arhetipsko vlogo, naloge, ki jih je opravljal v krščanski in drugih tradicijah, s katerim t.i. svečenikom-znanstvenikom, atlo, iz Atlantide in občestvom je bil povezan, nadaljuje pa s pretanjenimi vprašanji, ki nas silijo v razmislek o sebi, o sposobnostih in veščinah, ki jih lahko v nas vzbudijo angeli Atlantide, če jih le znamo priklicati in prisluhniti njihovemu glasu v sebi.

Predstavljene so nam tudi vrednote, ki so jih gojili v občestvih, povezanih s točno določenim angelom in s točno določenim svečenikom na čelu. Vsako poglavje pa se zaključi z neverjetno zgodbo o kateri od Stewartovih strank, na katere je posamezni angel vplival in v marsikaterem primeru tudi rešil življenje ali pomagal preiti na oni svet, vse od duhov v starem bavarskem gradu, ki predtem še niso zmogli oditi v svetlobo, do mlade članice ene od evropskih kraljevih družin, ki se je pred srečanjem z angelom, Stewartom in osebjem v rehabilitacijski kliniki vdajala drogam, in mlade novinarke, ki je v ujetništvu doživela mistično izkušnjo, ki ji je pomagala preživeti vse stiske in tegobe, ki jih je morala prestajati. Nazadnje pa bralci prejmemo še afirmacijo, s katero lahko iz dneva v dan pritegujemo določenega angela, in meditacijo, ki nam ga prikliče v življenje. 

Kozmični eksperiment Vira, Stvarnika, imenovan Atlantida, ne bi mogel doživeti 'zlate dobe', kakor to imenujemo danes, če mu ne bi ob strani stali angeli. In tudi njegovemu propadu je botrovalo prav izrabljanje darov, ki so bili Atlantidi dani v uporabo za višje dobro in ne zato, da bi jih zlorabljali. 

Angeli Atlantide nam sporočajo, da so nam še vedno na voljo na poti v razsvetljenje in vnebovzetje, tako kot so bili na voljo našim daljnim prednikom na Atlantidi. Prisluhnimo njihovemu glasu in se povezujmo z njimi. Svet bo lepši. In kakor pravi Stewart v Zahvalah: »Morebiti je pretresljivo biti izgubljen v gozdu življenja in čarobno biti najden na travniku duhovnosti, vendar je najgloblja čednost, ki jo je človeku dano odkriti, umakniti ovire s poti mističnega popotovanja.«

Umaknimo jih, skupaj z angeli, in pot razsvetljenja in vnebovzetja se nam bo razgrnila pred očmi. 

978-961-6769-54-9 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/n/a/naslovka-slo_3.jpg 978-961-6769-54-9
19.4 EUR 2020-10-01 Zaloga: Ni na zalogi
-25%

Angeli Atlantide - Dvanajst mogočnih sil, ki vam bodo na vekov veke spremenile življenje

Angeli Atlantide - Dvanajst mogočnih sil, ki vam bodo na vekov veke spremenile življenje Stewart Pearce

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 135 zlatnikov = 1,35 €.
Duhovni vodnik, ki se naslanja na nauke 12 nadangelov Atlantide, nam razodeva, kako se povezati z njihovo močjo in modrostjo. Upodobljeni so v dih jemajočih ilustracijah, ki spremljajo zapisano sporočilo, vsakega od njih pa odseva svečenik-znanstvenik, ki prispeva k njegovi božanski energiji. Navdihi, ki iskalce vere globoko povezujejo s starodavnim svetom Atlantide, nam resnično svetujejo in nas zdravijo.

Vroča cena: 19,40 €

Prihranek: 6,50 € (25%)

Redna cena: 25,90 €

Podrobnosti artikla Angeli Atlantide - Dvanajst mogočnih sil, ki vam bodo na vekov veke spremenile življenje

ISBN 978-961-6769-54-9
Leto izdaje 2013
Število strani 240
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Cangura
Avtor Stewart Pearce

O avtorju Angeli Atlantide - Dvanajst mogočnih sil, ki vam bodo na vekov veke spremenile življenje

Stewart Pearce

Stewart Pearce

Stewart Pearce je svetovno priznan učitelj govora in zdravitelj z zvokom, ki je pomagal že marsikomu v gledališču Shakespeare's Globe Theatre in akademiji za dramske umetnosti v Londonu Webber Douglas Academy of Dramatic Art.

Sodeloval je že z mnogimi slavnimi osebnostmi in državnimi, tudi s Simonom Callowom, Vanesso Redgrave in Anito Rodick, pa tudi s korporacijami, kot sta BBC in L'Oreal. Usposabljal je tudi ekipo, ki je sodelovala v boju za olimpijske igre v Londonu leta 2012. 

Več o Stewart Pearce

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(7)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Justi

Objavljeno 20.01.2020

Super napisana knjiga in opisani angeli in njihovi

Super napisana knjiga in opisani angeli in njihovi pomeni.

Anonimen

Objavljeno 04.04.2018

Čudovito zapisana knjiga.

Čudovito zapisana knjiga.

Marac

Objavljeno 05.10.2017

Fantastično. Priporočam!

Fantastično. Priporočam!

Mara

Objavljeno 25.08.2017

Super knjiga, neverjetne ilustracije in globok

Super knjiga, neverjetne ilustracije in globok pomen

NATHALI

Objavljeno 11.04.2017

Izvrstno branje! Za vse, ki vas zanima čarobnost

Izvrstno branje! Za vse, ki vas zanima čarobnost našega prelepega sveta.

JASNA

Objavljeno 01.10.2015

Izjemna knjiga o angelskih bitjih s čudovitimi

Izjemna knjiga o angelskih bitjih s čudovitimi ilustracijami in globokim uvidom! Stewart Pearce res čudovito piše... Priporočam vsem!

ANITA

Objavljeno 18.09.2015

Magična, lepa knjiga o čarobnih bitjih, ki so jih

Magična, lepa knjiga o čarobnih bitjih, ki so jih poznale že starodavne civilizacije. Zelo dodelano napisana. Priporočam!

Angeli Atlantide - Dvanajst mogočnih sil, ki vam bodo na vekov veke spremenile življenje

Oglejte si tudi