Ali iščete svojega duhovnega vodnika in svojega angela, angela varuha in kdo so duhovni vodniki in angeli? 


Duhovni vodniki so duše, ki so na poti evolucije že dovolj daleč, da lahko na poti naprej pomagajo tudi drugim dušam. Duhovni vodniki so bili nekoč že utelešeni kot ljudje, zato točno vedo, kaj pomeni biti človek, in lahko ljudem na Zemlji pomagajo pri razvijanju svojih potencialov in talentov, saj so vse preizkušnje, ki doletijo Zemljane, nekoč v takšni ali drugačni obliki prestali tudi sami. 


Vsak duhovni vodnik se je zavestno odločil, da nam priskoči na pomoč, vendar nam zaradi svobodne volje lahko pomaga samo, če ga zanjo zaprosimo, saj se ne sme vmešavati v naše odločitve, tudi če se z njimi ne strinja, ampak nam je duhovni vodnik bolj nekakšen sopotnik, ki nas vodi na poti življenja. Čisto vsi ljudje imamo svoje duhovne vodnike, tudi če se jih ne zavedamo. Z njimi se povezujemo z meditacijami, v sanjah in drugače. Duhovni vodnik je lahko tudi duhovna žival, ki pa nam prinaša predvsem modrost.


Kaj pa angeli, kdo so angeli


Poleg duhovnih vodnikov poznamo tudi bitja, imenovana angeli, ki se niso nikoli utelesila kot ljudje. Različne tradicije angelske svetove in njihovo hierarhijo različno razlagajo. Vsak od nas naj bi imel svojega angela varuha, ki nas varuje v življenju in nam pomaga preko intuicije. 


Angeli so brezspolna bitja, najbolj znani pa so morda nadangeli, katerim je vsakemu 'dodeljeno' posamezno področje. Danes sta morda najbolj poznana nadangel Mihael, h kateremu se ljudje radi priporočijo za zaščito, in nadangel Rafael za zdravljenje. V zadnjem času so za večjo priljubljenost angelov poskrbele avtorice, kot sta Diana Cooper in Doreen Virtue, ki jih opisujeta izven okvirjev institucionalizirane religije, kjer so se angeli pojavljali pred tem. V njunih knjigah se pojavljajo še številni drugi angeli in nadangeli, ki se deloma navezujejo na institucionalizirano religijo, deloma pa ne. Kakorkoli že, danes se tako na duhovne vodnike kot na angele obračajo številni ljudje, ki potrebujejo odgovore na svoje dileme v življenju, oziroma potrebujejo pomoč, za katero verjamejo, da jim je lahko s priprošnjo angelom in duhovnim vodnikom dana. 


Priporočamo knjige na področju duhovni vodniki in angeli: Čudežni samorogiSvetloba angelov, Nebesa odgovarjajoČudeži zdravljenja nadangela RafaelaObljuba s PlejadAngelska terapijaČarobni samorogiNebesa obiskujejoAngelsko sporočilo upanja

Angeli in duhovni vodniki

X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-12 od 35

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-12 od 35

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer
Back to Top