Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Angeli in demoni (mehka vezava)

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9788611177083
Dodaj v primerjavo
Cena 16,99 €

Eksplozivna in verjetno ena najboljših knjig Dana Browna, ki ravno tako kraljuje na svetovnih lestvicah največjih uspešnic, vas bo popeljala na začetek poklicne poti Roberta Langdona, strokovnjaka za simbole iz Da Vincijeve šifre, in vam razkrila temačne skrivnosti iz zgodovine znanosti.

Dodaj na seznam želja

Angeli in demoni

Profesor Robert Langdon pride na sled skrivni sekti iluminatov, znanstvenikov, ki so se v 16. stoletju uprli katoliški cerkvi. Ta si je namreč vzela izključno pravico presojati o tem, kaj je resnica. Veliko iluminatov je končalo na grmadah inkvizicije, zato so se umaknili iz Italije. Umor znanstvenika v inštitutu za jedrsko tehnologijo pa dokazuje, da je red oživel in da pripravlja maščevanje. S hčerko umorjenega fizika se odpravita v Rim rešit ukradeno snov, tam pa ju čaka vrsta presenečenj iz vatikanskega podzemlja. Zgodba se odvija prav na dan, ko kardinali v Sikstinski kapeli volijo novega papeža, zato teroristična zarota ni izključena.


»Iluminati so spet oživeli, da bi uresničili starodavno zaobljubo.«
»Katero starodavno zaobljubo imate v mislih?«
»Uničiti Vatikan.«

 

Se je vesolje začelo s stvarjenjem ali velikim pokom?
Lahko znanost zamenja Boga?
Resnica se skriva v steklenički antimaterije.

 

"Dobra zgodba in eksploziven tempo. Nabita z vatikanskimi spletkami in visoko tehnologijo drži Brownova zgodba, polna šokov in obratov, bralca napetega čisto do končnega razkritja. Skupaj z zloveščimi liki, vrednimi slavne družine Medici, udari Brown eksploziven  tempo po Rimu."
Publishers Weekly

 

"Pustolovščina, ki vzame sapo. Napeta, hitra, z neobičajno visokim IQ-jem."
San Francisco Chronicle

 
Film Angeli in demoni:

Tom Hanks se je tako znova prelevil v profesorja Roberta Langdona, strokovnjaka za stare in skrivnostne simbole, ki skuša tokrat preprečiti zle načrte starodavne družbe iluminatov.

V zasedbi režiserja Rona Howarda - oskarjevca za film Čudoviti um - je med drugim mesto dobil tudi Ewan McGregor. Dodelili so mu vlogo 'vplivnega vatikanskega insajderja'.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9788611177083
Leto izdaje 2013
Število strani 566
Dimenzije 11,0 x 18,0
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Dan Brown
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Angeli in demoni (mehka vezava)
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Angeli in demoni - Kriminalka

Cena 16,99 €