V vrečki ni artiklov.
Angeli v mojih laseh

Angeli

Marsikoga vznemirjajo ugibanja o življenju po smrti, nepojasnjena vsakodnevna naključja in nepredvidljivost božjih načrtov.

S pomočjo knjige boste odkrili čudoviti svet angelov in izvedeli odgovore na vsa bistvena življenjska vprašanja.

Odpelje nas na duhovno potovanje in nas spomni, da nikoli nismo sami.

Vsak od nas ima namreč angela varuha, na pomoč pa nam lahko vedno priskoči še kopica drugih angelov - vendar le, če jih za to prosimo.


Če težko verjamete, podvomite v svojo skeptičnost.
Če ste cinični, podvomite v svoj ciniziem. Kaj lahko izgubite, če se odprete možnosti, da obstajajo angeli;
če se odprete svoji duhovnosti in spoznate svojo dušo?

Nekoč so angeli nagovorili izbranko, naj svetu povrne vero vanje. Napisala je knjigo Angeli v mojih laseh in spregovorila o navzočnosti neskončne pomoči, ki le čaka na naš klic. Ta nenavadna avtobiografija nam razkriva nadnaravni svet, ki je avtorici že od nekdaj viden. Njeno posredovanje med materialnim in duhovnim prinaša osupljive zgodbe, ki navdušujejo bralce po vsem svetu in prinašajo upanje v osamljene kotičke src.

Lorna Byrne 

Lorna Byrne se je rodila leta 1955 v Dublinu.

Njeni prvi spomini segajo v zibelko, iz katere je opazovala svetleča mavrična bitja, ki so lebdela v zraku.

Z njimi je vzpostavila stik in izvedela, da so angeli.

Njeno pomanjkanje zanimanja za materialni svet je v odraslih vzbudilo skrb in zdravnik jo je že kmalu po rojstvu označil za duševno zaostalo.

Duhovna bitja so jo že v otroških letih seznanjala s pomemebnimi nalogami in ji pomagala skozi težka obdobja odrinjenosti, ki jo je s svojo nenavadnostjo povzročala pri ljudeh. Angeli so še danes njeni učitelji in prijatelji, ki jo vodijo pri njenem poslanstvu.

Spodaj si poglejte intervju z avtorico. :)


978-961-6804-94-3 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/a/n/angeli-v-mojih-laseh.jpg 978-961-6804-94-3
24 EUR 2021-04-26 Zaloga: Na zalogi

Angeli v mojih laseh

Angeli v mojih laseh Lorna Byrne

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 120 zlatnikov = 1,20 €.
Knjiga razkriva čudoviti svet angelov in ponuja odgovore na bistvena življenjska vprašanja. Odpelje nas na duhovno potovanje in nas spomni, da nikoli nismo sami. Vsak od nas ima namreč angela varuha, na pomoč pa nam lahko vedno priskoči še kopica drugih angelov - vendar le, če jih za to prosimo.
Cena: 24,00 €

Podrobnosti artikla Angeli v mojih laseh

ISBN 978-961-6804-94-3
Leto izdaje 2014
Število strani 359
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Lorna Byrne

O avtorju Angeli v mojih laseh

Lorna Byrne

Lorna Byrne

Lorna Byrne se je rodila leta 1955 v Dublinu. Njeni prvi spomini segajo v zibelko, iz katere je opazovala svetleča mavrična bitja, ki so lebdela v zraku. Z njimi je vzpostavila stik in izvedela, da so angeli. Njeno pomanjkanje zanimanja za materialni svet je v odraslih vzbudilo skrb in zdravnik jo je že kmalu po rojstvu označil za duševno zaostalo. Duhovna bitja so jo že v otroških letih seznanjala s pomemebnimi nalogami in ji pomagala skozi težka obdobja odrinjenosti, ki jo je s svojo nenavadnostjo povzročala pri ljudeh. Angeli so še danes njeni učitelji in prijatelji, ki jo vodijo pri njenem poslanstvu.

Več o Lorna Byrne

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).