Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Angelski reiki

Ni več v prodaji
SKU
9789616926218
Cena 22,00 €
Dodaj na seznam želja

Izjemna knjiga, ki vam bo razkrila, kako razkleniti stare miselne kalupe, ozdraviti čustvena stanja, preobraziti negativno karmo, ter negativno energijo, zato da se bo izboljšalo vaše zdravje in boste lahko priklicali obilje v vse ravni svojega življenja.

Spoznali boste, na kakšen način lahko pomagate sebi in svojim klientom aktivirati notranje samozdravilne sposobnosti.

Izvedeli boste, kako vam pri aktivaciji vašega zdravja in ustvarjanju obilja lahko pomagajo angeli, nadangeli in metoda angelskega reikija; hkrati pa delo prinaša tudi osebna pričevanja posameznikov o delu s predstavljenimi tehnikami.

Marjetkina knjiga vas korak za korakom popelje skozi 9 načinov uporabe angelskega reikija; izvedeli pa boste tudi, katere so najpogostejše napake, ki jih dela večina zdravilcev, ter kakšen je smisel bolezni.

Marjetka Novak je kreatorka angelskega reikija, avtorica programa za usposabljanje certificiranih coachev za energijske transformacije s pomočjo angelov in metode za aktivacijo in manifestacijo obilja!

Predava tudi v tujini, zelo je iskana kot mentorica podjetnic in menedžerk, ki se spopadajos težavami v financah, odnosih in so premalo samozavestne, ter želijo odkriti svoje poslanstvo, uživati v finančnem blagostanju, harmoniji in sreči, ter si končno dopustiti, da zablestijo v polnem sijaju.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616926218
Leto izdaje 2015
Število strani 131
Dimenzije 11,0 x 17,0
Vezava Trda
Izdal Center Sospita
Avtor Marjetka Novak
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Angelski reiki
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Angelski reiki

Cena 22,00 €