V vrečki ni artiklov.
Angelski reiki

Izjemna knjiga, ki vam bo razkrila, kako razkleniti stare miselne kalupe, ozdraviti čustvena stanja, preobraziti negativno karmo, ter negativno energijo, zato da se bo izboljšalo vaše zdravje in boste lahko priklicali obilje v vse ravni svojega življenja.

Spoznali boste, na kakšen način lahko pomagate sebi in svojim klientom aktivirati notranje samozdravilne sposobnosti.

Izvedeli boste, kako vam pri aktivaciji vašega zdravja in ustvarjanju obilja lahko pomagajo angeli, nadangeli in metoda angelskega reikija; hkrati pa delo prinaša tudi osebna pričevanja posameznikov o delu s predstavljenimi tehnikami.

Marjetkina knjiga vas korak za korakom popelje skozi 9 načinov uporabe angelskega reikija; izvedeli pa boste tudi, katere so najpogostejše napake, ki jih dela večina zdravilcev, ter kakšen je smisel bolezni.

Marjetka Novak je kreatorka angelskega reikija, avtorica programa za usposabljanje certificiranih coachev za energijske transformacije s pomočjo angelov in metode za aktivacijo in manifestacijo obilja!

Predava tudi v tujini, zelo je iskana kot mentorica podjetnic in menedžerk, ki se spopadajos težavami v financah, odnosih in so premalo samozavestne, ter želijo odkriti svoje poslanstvo, uživati v finančnem blagostanju, harmoniji in sreči, ter si končno dopustiti, da zablestijo v polnem sijaju.

9789616926218 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/u/n/unnamed_2__2.jpg 9789616926218
22 EUR 2021-09-23 Zaloga: Na zalogi

Angelski reiki

Angelski reiki Marjetka Novak

Aktivirajte zdravilca v sebi

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 110 zlatnikov = 1,10 €.
Izjemna knjiga, ki vam bo razkrila, kako razkleniti stare miselne kalupe, ozdraviti čustvena stanja, preobraziti negativno karmo, ter negativno energijo, zato da se bo izboljšalo vaše zdravje in boste lahko priklicali obilje v vse ravni svojega življenja. Spoznali boste, na kakšen način lahko pomagate sebi in svojim klientom aktivirati notranje samozdravilne sposobnosti. Izvedeli boste, kako vam pri aktivaciji vašega zdravja in ustvarjanju obilja lahko pomagajo angeli, nadangeli in metoda angelskega reikija; hkrati pa delo prinaša tudi osebna pričevanja...
Cena: 22,00 €

Podrobnosti artikla Angelski reiki

ISBN 9789616926218
Leto izdaje 2015
Število strani 131
Dimenzije 11,0 x 17,0
Vezava Trda vezava
Izdal Center Sospita
Avtor Marjetka Novak

O avtorju Angelski reiki

Marjetka Novak

Marjetka Novak

Mojstrica reikija Marjetka Novak je s svojimi angelskimi nasveti in metodami zelo iskana kot mentorica podjetnic in menedžerk, ki se spopadajo s težavami v financah, odnosih in so premalo samozavestne, ter želijo odkriti svoje poslanstvo, uživati v finančnem blagostanju, harmoniji in sreči, ter si končno dopustiti, da zablestijo v polnem sijaju. 

Več o Marjetka Novak

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).