KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Angelsko sporočilo upanja

„Zadnje čase angela upanja videvam pogosteje kot prej. Očitno smo v obdobju, ko potrebujemo ogromno upanja.“

Angel upanja je žarek svetlobe v življenjih vseh nas. Pomaga nam, da v nas vse življenje sveti luč upanja. Upanje predstavlja izjemno pomemben del življenja vsakega človeka. Zaradi upanja nemogoče postane mogoče.

Ta navdihujoča knjiga je sporočilo upanja, ki je bilo zaupano Lorni, da bi ga delila s prav vsakim od nas ter nam tako pomagala krepiti luč upanja v nas. Razkriva izjemno moč podpore angelskega sveta, ki nam je na voljo ves čas, naj gre za vsakodnevne izzive ali težavnejša obdobja, ko se spoprijemamo z osamljenostjo, depresijo, stresom, finančno stisko, srčno bolečino, smrtjo ljubljene osebe ipd. Ob prebiranju boste spoznali, da so angeli tu zato, da bi nam pomagali in da bi bilo naše življenje srečnejše in bolj izpolnjujoče.

 

9789616950350 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/n/unnamed_14.jpg 9789616950350
21.7 EUR 2021-06-18 Zaloga: Na zalogi

Angelsko sporočilo upanja

Angelsko sporočilo upanja Lorna Byrne

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 108 zlatnikov = 1,08 €.
„Zadnje čase angela upanja videvam pogosteje kot prej. Očitno smo v obdobju, ko potrebujemo ogromno upanja.“ Angel upanja je žarek svetlobe v življenjih vseh nas. Pomaga nam, da v nas vse življenje sveti luč upanja. Upanje predstavlja izjemno pomemben del življenja vsakega človeka. Zaradi upanja nemogoče postane mogoče. Ta navdihujoča knjiga je sporočilo upanja, ki je bilo zaupano Lorni, da bi ga delila s prav vsakim od nas ter nam tako pomagala krepiti luč upanja v nas. Razkriva izjemno moč podpore angelskega sveta, ki nam je na voljo ves čas, naj gre za vsakodnev...
Cena: 21,70 €

Podrobnosti artikla Angelsko sporočilo upanja

ISBN 9789616950350
Leto izdaje 2015
Število strani 165
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Lorna Byrne

O avtorju Angelsko sporočilo upanja

Lorna Byrne

Lorna Byrne

Lorna Byrne se je rodila leta 1955 v Dublinu. Njeni prvi spomini segajo v zibelko, iz katere je opazovala svetleča mavrična bitja, ki so lebdela v zraku. Z njimi je vzpostavila stik in izvedela, da so angeli. Njeno pomanjkanje zanimanja za materialni svet je v odraslih vzbudilo skrb in zdravnik jo je že kmalu po rojstvu označil za duševno zaostalo. Duhovna bitja so jo že v otroških letih seznanjala s pomemebnimi nalogami in ji pomagala skozi težka obdobja odrinjenosti, ki jo je s svojo nenavadnostjo povzročala pri ljudeh. Angeli so še danes njeni učitelji in prijatelji, ki jo vodijo pri njenem poslanstvu.

Več o Lorna Byrne

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).