V vrečki ni artiklov.

Angharad Rudkin

Angharad Rudkin je učiteljica in otroška klinična psihologinja. Dela z otroki in družinami, ponuja pouk in delavnice o aktualnih vprašanjih duševnega zdravja in novem razvoju na področju duševnega zdravja otrok. Njena glavna področja raziskovalnega zanimanja so navezanost, travma in tudi vloga, ki jo ima tehnologija pri družinski dinamiki. Skupaj s Tanith Carey sta izdali knjigo Kaj razmišlja moj otrok?.

Angharad Rudkin

Angharad Rudkin je programska učiteljica in otroška klinična psihologinja v okviru psihologije na univerzi v Southamptonu. Kot klinična psihologinja, ki dela z otroki in družinami, se Angharad Rudkin zaveda pomena ponudbe kakovostnih intervencij, ki temeljijo na dokazih in so prilagojene potrebam mlade osebe in ljudi, ki skrbijo za njih.

Poleg tega, da dela kot klinična psihologinja, je Angharad Rudkin profesorica programa za doktorat iz klinične psihologije na Univerzi v Southamptonu. Drugo leto organizira modul Otroci in mladostniki, ki ponuja pouk in delavnice o aktualnih vprašanjih duševnega zdravja in novem razvoju na področju duševnega zdravja otrok. Angarad Rudnik je tudi osebna mentorica, moderiratorka in nadzornica dela pripravnikov in drugih učencev.

Angharad Rudnik misli, da je pomembno, da se ključna sporočila glede dobrega počutja otrok in družine ne omejijo le na kliniko ali učilnico. Zato se z mediji posvetuje o člankih o otroških in družinskih vprašanjih, tako pisnih kot za radijske in televizijske programe.

Njena glavna področja raziskovalnega zanimanja so navezanost, travma in tudi vloga, ki jo ima tehnologija pri družinski dinamiki.

Dela Angharad Rudkin: Kaj razmišlja moj otrok?


Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani