V vrečki ni artiklov.

Anina kuhinja

Anina kuhinja Ana Žontar Kristanc

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
Avtorica je več let zbirala recepte in si zapisovala ideje, v upanju da bo nekega dne lahko izdala svojo sanjsko kuharico, ki bo zadnje podrobnosti takšna, kot si jo sama želi. Po vsem tem času je iz zapiskov izluščila najzanimivejše in najizvirnejše recepte. Predvsem pa se je trudila najti takšne, ki vsebujejo splošno znane sestavine in bi vam tako lahko postali blizu.
 
Cena: 24,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-281-562-2
Leto izdaje 2014
Število strani 256
Dimenzije 26,0 x 20,0
Avtor Ana Žontar Kristanc
Vezava Trda
Izdal Ljubezni polna skleda
Kategorija Splošne kuharice

O avtorju

 

Življenje Ane Žontar Kristanc se vrti okrog sinčka Timona, moža, družine in nenazadnje hrane oziroma kuhanja, ki vse najlepše dele njenega življenja tudi povezuje. Kuhanje je njena strast, je način s katerim se sprosti, način s katerim zna najlepše pokazati ljubezen in predanost. Kuhanje je del nje, hrana je njen zrak in ker tudi sama verjame, da dobra hrana ter sploh doma pripravljena hrana povezuje, si želi svojo strast deliti z vami.

Domače kosilo ali večerja sta najboljši razlog, da se usedemo skupaj in ob dobri hrani malo poklepetamo s svojimi najbližjimi in se tako brez slabe vesti odklopimo od vsakdanjega vrveža. Njeni najlepši spomini vedno kje v ozadju skrivajo dobro slastno tortico, prigrizek, kosilo, … 

Anin namen ni, da bi vas učila kako kuhati, ker ve, da je večina  izmed njenih bralcev pravih kuharskih mojstrov, pa tudi sama pravi, da še zdaleč vsega ne zna. Ima pa za sabo veliko vaje. Njen namen je, da vas z dobrimi in preprostimi idejami spodbudi, da kuhate, zase in za svoje najbližje. Če pa vas istočasno s kakšno svojo izkušnjo kaj nauči, pa toliko bolje.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi