V vrečki ni artiklov.
Anina kuhinja za malčke

Zdrava prehrana

Vse od izida Anine kuhinje za najmlajše, v kateri so recepti za dojenčke do dopolnjenega prvega leta starosti, je Ana dobivala mnogo prošenj za nadaljevalno kuharico, namenjeno malčkom od enega leta starosti naprej.

Anina kuhinja za malčke

Priročnik Anina kuhinja za malčke je tako namenjen njim in na splošno vsem staršem, ki si želijo da zdrava prehrana prevladuje v zajtrku, kosilu, večerji, prigrizku ali sladici.

Poleg vseh idej za recepte pa vsebuje tudi razdelek Ustvarjanje, ki spodbuja kulinarično ustvarjalnost v krogu družine.

Priročnik Anina kuhinja vsebuje več kot sto preizkušenih in fotografiranih jedi za otroke, starejše od enega leta. 

Recepti

Danes se vse več otrok spopada z alergijami na hrano, zato je zadnjo kategorijo z recepti posvetila njim.

Recepti ne vsebujejo mlečnih izdelkov, glutena, jajc in oreščkov.

9789619398333 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/a/n/anina_kuhinja_za_malcke.jpg 9789619398333
21.9 EUR 2020-07-09 Zaloga: Na zalogi

Anina kuhinja za malčke

Anina kuhinja za malčke Ana Žontar Kristanc

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 109 zlatnikov = 1,09 €.
Recepti za starše, kateri želijo da njihovi malčki jedo zdravo in raznoliko prehrano. Anina knjiga za malčke vsebuje več kot 100 preizkušenih receptov.
Cena: 21,90 €

Podrobnosti artikla Anina kuhinja za malčke

ISBN 9789619398333
Leto izdaje 2018
Število strani 242
Dimenzije 19,0 x 20,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Artish
Avtor Ana Žontar Kristanc

O avtorju Anina kuhinja za malčke

Ana Žontar Kristanc

Ana Žontar Kristanc

Življenje Ane Žontar Kristanc se vrti okrog sinčka Timona, moža, družine in nenazadnje hrane oziroma kuhanja, ki vse najlepše dele njenega življenja tudi povezuje. Kuhanje je njena strast, je način s katerim se sprosti, način s katerim zna najlepše pokazati ljubezen in predanost. Kuhanje je del nje, hrana je njen zrak in ker tudi sama verjame, da dobra hrana ter sploh doma pripravljena hrana povezuje, si želi svojo strast deliti z vami.

Domače kosilo ali večerja sta najboljši razlog, da se usedemo skupaj in ob dobri hrani malo poklepetamo s svojimi najbližjimi in se tako brez slabe vesti odklopimo od vsakdanjega vrveža. Njeni najlepši spomini vedno kje v ozadju skrivajo dobro slastno tortico, prigrizek, kosilo, … 

Anin namen ni, da bi vas učila kako kuhati, ker ve, da je večina  izmed njenih bralcev pravih kuharskih mojstrov, pa tudi sama pravi, da še zdaleč vsega ne zna. Ima pa za sabo veliko vaje. Njen namen je, da vas z dobrimi in preprostimi idejami spodbudi, da kuhate, zase in za svoje najbližje. Če pa vas istočasno s kakšno svojo izkušnjo kaj nauči, pa toliko bolje.

Več o Ana Žontar Kristanc

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).