V vrečki ni artiklov.

Anita Šumer

Anita Šumer pripravlja kruh in druge dobrote z drožmi že od leta 2012. Na svojme Instagram profiluima več kot 71.800 sledilcev z vsega sveta. Prav tako jo lahko najdete na Facebook-u, saj je tam ustanovila skupino Drožomanija. Peko z drožmi pa poučuje doma in v tujini.

Anita Šumer

Anita Šumer pripravlja kruh in druge dobrote z drožmi že od leta 2012. V svetu je Anita Šumer postala znana, ko je svoje dobrote oktobra 2016 začela deliti na Instagramu @sourdough_mania, kjer ima po dobrih treh letih več kot 71.800 sledilcev z vsega sveta. Peko z drožmi poučuje doma in v tujini. Tečaji Anite Šumer so hitro razprodani in zelo iskani, do zdaj je poučevala na Portugalskem, v Rusiji, na Jamajki, Tajskem, v Singapurju, na Hrvaškem, v Angliji in na Nizozemskem.

Ustanovila je prvo slovensko Facebook skupino Drožomanija (peka z drožmi), ki združuje že več kot 9500 ljubiteljev, drožoljubov. V njej Anita Šumer deli znanje med vse ljubitelje peke z drožmi in tiste, ki to postajajo ali si želijo postati. Svoje znanje želi približati vsem, ki bi se želeli naučiti vse o drožeh in njihovi uporabi, saj z njimi narejeni pekovski izdelki niso le lepi, temveč tudi zdravi in okusni. Knjiga Drožomanija vsebuje vse, kar je treba vedeti o čudovitem, zdravem in slastnem svetu peke z drožmi.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani