V vrečki ni artiklov.

Annette Kast-Zahn

Annette Kast-Zahn spada med najuspešnejše nemške avtorice knjig o vzgoji. V slovenskem prevodu že imamo njeno knjigo Vsak otrok se lahko nauči pravil, ki so jo v Nemčiji prodali v milijon izvodih. Psihologinja, vedenjska terapevtka in mati treh otrok je dolgoletne izkušnje dela z otroki spretno prenesla v razumljive in praktične vzgojne pristope, primerne za vse starše. V svoji ordinaciji staršem svetuje pri vsakdanjih zapletih s »težavnimi« otroki. Pripravlja tudi predavanja in izobraževalne delavnice o vzgoji otrok.

Annette Kast-Zahn

Annette Kast-Zahn je nemška psihologinja. Širšemu občinstvu je postala znana po starševskem vodniku Vsak otrok se lahko nauči spati.

Annette Kast-Zahn je usposobljena psihologinja in vedenjska terapevtka. Prve poklicne izkušnje je Annette Kast-Zahn pridobila v domu za otroke z vedenjskimi težavami, nato pa je pet let preživela v otroški psihološki ordinaciji. Od leta 1991 Annette Kast-Zahn vodi lastno ordinacijo in v glavnem svetuje družinam z otroki s težavami s spanjem.

V svoji knjigi Vsak otrok se lahko nauči spati je Annette Kast-Zahn nemški bralni javnosti predstavila ocenjeni koncept treninga spanja Richarda Ferberja. Knjiga je postala prodajna uspešnica in je bila samo v prvih 11 letih prodana 700.000-krat. Sledili so nadaljnji vodniki za starše.

Knjige Annette Kast-Zahn:

Vsak otrok se lahko nauči spati, Vsak otrok se lahko nauči premagovati težave, Vsak otrok se lahko nauči jest

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani