Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Anonimni kolesar

Na zalogi
SKU
978-961-94511-5-1
Dodaj v primerjavo
Cena 21,90 €

Avtor nas v skriti svet profesionalnega pelotona popelje skozi devetnajst poglavij, od začetkov vsakega kolesarja pa do njegove upokojitve.

Dodaj na seznam želja

Kolesarjenje

Blišč profesionalne kolesarske karavane skriva zakulisje enega najzahtevnejših in najnevarnejših športov, v katerem večina kolesarjev ne živi razkošnega življenja, ampak opravljajo trdo delo, ki vključuje pogosta potovanja ter dolge odsotnosti od doma in družine.

Ne samo, da je profesionalno kolesarjenje trdo delo na cesti, kolesarji so nenehoma pod pritiskom: ustrezna prehrana in telesna teža sta del tega športa, tako kot tudi skrb kako ostati zdrav tudi na vrhuncu forme. O ozadju se v medijih ne govori. Skriva se tudi težave, ki jih kolesarjem povzročajo neprimerna sistemska ureditev športne panoge, slaba oprema ali slaba ekipna taktika.

Iskrenost se kaznuje, preveč zgovorni kolesar naslednje leto ne dobi pogodbe.

Molk je prekinil kolesar, ki že desetletje dirka na vrhunski ravni za različne ekipe in je bil na vrhuncu svoje kariere tudi kapetan moštva na tritedenskih dirkah. Še vedno dirka, zato ozadje veličastnega, a tudi umazanega športa, ki je zelo pogosto »le vrtenje pedalov iz ure v uro za dokaj borno nagrado«, razkriva anonimno. V skriti svet profesionalnega pelotona nas popelje skozi devetnajst poglavij, od začetkov vsakega kolesarja pa do njegove upokojitve.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-94511-5-1
Leto izdaje 2019
Število strani 272
Dimenzije 22,0 x 15,0
Vezava Mehka
Izdal Aktivni mediji d.o.o.
Avtor Anonimni avtor
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Anonimni kolesar
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Anonimni kolesar

Cena 21,90 €