V vrečki ni artiklov.

Anthony William

Anthony William je znan kot medicinski medij. Ponuja psevdoznanstvene in zdravstvene nasvete na podlagi domnevne komunikacije z duhom. Ustvarja knjige in svetuje na spletu na forumih, ter na svojem spletnem mestu. Anthony William trdi, da je virus Epstein-Barr odgovoren za več bolezni, vključno z rakom. Je samooklicani začetnik limoninega soka v vodnem jutranjem razstrupljanju in tudi začetnik zelenih sokov, za katere trdi, da lahko ponujajo številne zdravstvene koristi, ki niso znanstveno dokazane.

Anthony William

Anthony William trdi, da je svoje znanje prvič prejel v povezavi z "Duhom", ko je bil star štiri leta. Trdi, da je babici pravilno diagnosticiral pljučnega raka, v otroštvu pa je Anthony William pogosto "zdravil" družino in prijatelje.

Anthony William je najbolj znan kot "medicinski medij". Je avtor knjižnih uspešnic – do sedaj je objavil že 6 knjig. Podjetje Anthonyja Williama ima sedež v Sarasoti na Floridi. Anthony William ima od leta 2019 na Instagramu več kot 1,6 milijona sledilcev, na Facebooku pa 3,3 milijona sledilcev.

Njegove sposobnosti izvirajo iz psihične povezave z »Duhom«, ki mu omogoča diagnosticiranje drugih ljudi zaradi različnih. Anthony William trdi, da mu »Duh« daje sposobnost skeniranja teles na način, ki lahko diagnosticira vse blokade, okužbe, težavna območja, pretekle težave in celo zlome duše z znanjem. Anthony William verjame, da bo te podatke znanstvena skupnost sčasoma prepoznala.

V knjigi Angeli Anthony William pojasnjuje, da verjame v obstoj dvanajstih angelov z imeni, kot sta Angel obilja in Angel zasvojenosti. Svoje privržence spodbuja, da prikličejo imena določenih angelov in prosijo za pomoč v različnih okoliščinah.

Ena izmed zdravstvenih težav, ki jo Anthony William najpogosteje diagnosticira, je kronična bolezen, ki jo povzroči virus Epstein-Barr. Anthony William v svoji kolumni Goop pravi, da "88% raka povzročajo virus in vsaj ena vrsta toksinov". Številne vrste raka pripisuje virusu Epstein-Barr in da je ta virus "odgovoren za raka dojk, raka jeter, skoraj vseh pljučnih rakov, raka trebušne slinavke, raka debelega črevesa, raka prostate, reproduktivnih rakov žensk, levkemije in mnogih drugih." Anthony William meni, da so raki, s katerimi se danes srečujemo, nekaj, kar je v zadnjem času hitro napredovalo, zlasti po industrijski revoluciji, in trdi, da rak kot celota nima genetske komponente, kljub nasprotnim znanstvenim dokazom. Anthony  William prav tako pravi, da virus Epstein-Barr povzroča več kot 95% težav s ščitnico, kar zahteva več raziskav, saj trenutno ni znanstvenih dokazov, ki bi podpirali to stališče.

V svoji knjigi Life Changing Foods Anthony William meni, da so sadje, zelenjava, zelišča in začimbe ter divja hrana sveta četverica. O njih trdi: »Ker rastejo iz zemlje in jih prhata sonce in nebo, ki dan za dnem zdržijo v elementih, ko nastanejo, so tesno povezani s svetimi naravnimi silami. Ne vsebujejo samo hranilnih snovi, ki jih potrebujemo za delovanje. Vsebujejo inteligenco Zemeljske Matere in nebes, ki jih nujno potrebujemo glede tega, kako se prilagoditi.« 

Proti tej Sveti četverici postavlja Neprizanesljivo četverico, to so sevanje, strupene težke kovine, virusna eksplozija in DDT. Od teh trdi, da "pustošijo po naših telesih, nas sprašujejo o lastni zdravi pameti in nas kot družbo potiskajo do točke preloma."

Prav tako Anthony William opisuje šest živil, ki se mu zdijo življenjsko zahtevna. Trdi, da mleko mokri jetra; jajca vsebujejo virusno eksplozijo; koruza zaradi prevelike uporabe genskih sprememb ni več hranljiva; pšenica vsebuje patogene; olje kanole uniči sluznico želodca, žil in srca in nazadnje so aditivi za živila, ki so opisani ali označeni kot "naravni okusi", dejansko nevrotoksin, imenovan MSG, ki po njegovem mnenju sčasoma uniči možganske in živčne celice.

Anthony William trdi, da ima sok zelene medicinsko uporabo. Pravi, da lahko izboljša raven energije, zmanjša napihnjenost, poveča bistrost uma in celo izboljša stanja, kot so glavobol in tesnoba. Sok naj bi bil dodatno hidrirajoč, zmanjšuje vnetje in vzdržuje mikrobiome. Imenuje ga tudi "čudežni sok" in "eden največjih zdravilnih tonikov vseh časov".

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani