V vrečki ni artiklov.
Apokrifni transurfing 1

Apokrifni transurfing 1

Potem ko je bilo do 20. stoletja vse naravno, je zdaj vse sintetično.

Okolje, v katerem živimo, se je popolnoma spremenilo, kar pomeni, da so se spremenila tudi pravila za preživetje v njem.

Civilizacija se je korenito odvrnila od naravnega bistva človeka v smer tehnološke družbe.

In to se zelo dobro opazi na ljudeh – to niso več svobodni posamezniki, temveč se spreminjajo v elemente sistema, katerih večinski delež energije in zavesti ta že nadzoruje.

Ruski fizik Vadim Zeland, avtor mednarodnih uspešnic Transurfing realnosti, nam v novi knjigi Apokrifni transurfing 1 predstavlja elementarne zadeve, brez katerih se ni mogoče premakniti naprej in osvoboditi.

Odgovarja na številna vprašanja bralcev o zdravju in bolezni, ljubezni in spolnosti, samozavesti, uspešni karieri in družinskih odnosih.

Apokrifni transurfing nam razkriva tehnike za uresničevanje namere in pripravo zdravilne, žive vode in hrane.

Pojasnjuje tudi, zakaj je najprej nujno dobesedno fizično očistiti zavest in dojemanje ter se znebiti miselnih šablon, ki nam jih vsiljuje socialno okolje.

Otresite se zle začaranosti, zbudite se iz motnih sanj in začnite dojemati, kdo ste, kje ste in kaj se dogaja okoli vas.

Transurfing

Zeland pravi, da je naše življenje lahko praznik, da lahko pridemo do tega, da končno delamo to, v čemer uživamo. Le cilj si moramo zastaviti ter v mislih natačno preigravati različico, ki si jo želimo. Potem, pravi on, se bodo v resničnem življenju, odprla vrata. Naša naloga je, da jih opazimo. Nikakor si ne smemo razbijati glave z logiko, kako naj pridemo tja, ker bomo takoj naleteli na svoje lastne omejitve, ki jih ustvarjamo sami, zatorej se moramo osredotočiti samo na različico, ki si jo želimo. To si moramo ponavljati v glavi čim večkrat, tako, kot da smo že tam. Predstave, domišljija, vizualizacija. Konec koncev s pomočjo vizualizacije trenirajo tudi športniki in to tako, da si do pičice natančno predstavljajo vsak korak na poti do svoje zmage.

V knjigi Transurfing najdemo vprašanja posameznikov, prav takšna, kot si jih postavljamo tudi sami. Zeland  na njih odgovarja precej jasno in na prijeten način, predvsem pa zelo koristen, saj zelo hitro najdemo odgovore tudi na svoja vprašanja.

Tehnika nam omogoča, da s svojo usodo upravljamo tako, kot si želimo sami. Ni nujno, da se moramo ‘ubiti’, da pridemo do zaželenega cilja; do njega lahko pridemo bistveno sproščenejše.

Zeland nam je ponudil drugačen progled na realnost, pravzaprav na ustvarjanje realnosti.

Ne spreglejte tudi ostalih knjig avtorja! Najdete jih tukaj: Vadim Zeland

9789616950510 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/a/p/apokrifni_transurfing_1.jpg 9789616950510
24 EUR 2021-07-31 Zaloga: Na zalogi

Apokrifni transurfing 1

Apokrifni transurfing 1 Vadim Zeland

Osvobajamo svet

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 120 zlatnikov = 1,20 €.
Apokrifni transurfing nam razkriva tehnike za uresničevanje namere in pripravo zdravilne, žive vode in hrane. Pojasnjuje tudi, zakaj je najprej nujno dobesedno fizično očistiti zavest in dojemanje ter se znebiti miselnih šablon, ki nam jih vsiljuje socialno okolje. Otresite se zle začaranosti, zbudite se iz motnih sanj in začnite dojemati, kdo ste, kje ste in kaj se dogaja okoli vas.
Cena: 24,00 €

Podrobnosti artikla Apokrifni transurfing 1

ISBN 9789616950510
Leto izdaje 2016
Število strani 237
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Vadim Zeland

O avtorju Apokrifni transurfing 1

Vadim Zeland

Vadim Zeland

Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fi zike. Njegove knjige o transurfi ngu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah. V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno. Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža. 

Več o Vadim Zeland

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Apokrifni transurfing 1

Oglejte si tudi