Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Apokrifni transurfing 1

Na zalogi
SKU
9789616950510
Dodaj v primerjavo
Cena 24,00 €

Apokrifni transurfing nam razkriva tehnike za uresničevanje namere in pripravo zdravilne, žive vode in hrane. Pojasnjuje tudi, zakaj je najprej nujno dobesedno fizično očistiti zavest in dojemanje ter se znebiti miselnih šablon, ki nam jih vsiljuje socialno okolje. Otresite se zle začaranosti, zbudite se iz motnih sanj in začnite dojemati, kdo ste, kje ste in kaj se dogaja okoli vas.

Dodaj na seznam želja

Apokrifni transurfing 1

Potem ko je bilo do 20. stoletja vse naravno, je zdaj vse sintetično.

Okolje, v katerem živimo, se je popolnoma spremenilo, kar pomeni, da so se spremenila tudi pravila za preživetje v njem.

Civilizacija se je korenito odvrnila od naravnega bistva človeka v smer tehnološke družbe.

In to se zelo dobro opazi na ljudeh – to niso več svobodni posamezniki, temveč se spreminjajo v elemente sistema, katerih večinski delež energije in zavesti ta že nadzoruje.

Ruski fizik Vadim Zeland, avtor mednarodnih uspešnic Transurfing realnosti, nam v novi knjigi Apokrifni transurfing 1 predstavlja elementarne zadeve, brez katerih se ni mogoče premakniti naprej in osvoboditi.

Odgovarja na številna vprašanja bralcev o zdravju in bolezni, ljubezni in spolnosti, samozavesti, uspešni karieri in družinskih odnosih.

Apokrifni transurfing nam razkriva tehnike za uresničevanje namere in pripravo zdravilne, žive vode in hrane.

Pojasnjuje tudi, zakaj je najprej nujno dobesedno fizično očistiti zavest in dojemanje ter se znebiti miselnih šablon, ki nam jih vsiljuje socialno okolje.

Otresite se zle začaranosti, zbudite se iz motnih sanj in začnite dojemati, kdo ste, kje ste in kaj se dogaja okoli vas.

Transurfing

Zeland pravi, da je naše življenje lahko praznik, da lahko pridemo do tega, da končno delamo to, v čemer uživamo. Le cilj si moramo zastaviti ter v mislih natačno preigravati različico, ki si jo želimo. Potem, pravi on, se bodo v resničnem življenju, odprla vrata. Naša naloga je, da jih opazimo. Nikakor si ne smemo razbijati glave z logiko, kako naj pridemo tja, ker bomo takoj naleteli na svoje lastne omejitve, ki jih ustvarjamo sami, zatorej se moramo osredotočiti samo na različico, ki si jo želimo. To si moramo ponavljati v glavi čim večkrat, tako, kot da smo že tam. Predstave, domišljija, vizualizacija. Konec koncev s pomočjo vizualizacije trenirajo tudi športniki in to tako, da si do pičice natančno predstavljajo vsak korak na poti do svoje zmage.

V knjigi Transurfing najdemo vprašanja posameznikov, prav takšna, kot si jih postavljamo tudi sami. Zeland  na njih odgovarja precej jasno in na prijeten način, predvsem pa zelo koristen, saj zelo hitro najdemo odgovore tudi na svoja vprašanja.

Tehnika nam omogoča, da s svojo usodo upravljamo tako, kot si želimo sami. Ni nujno, da se moramo ‘ubiti’, da pridemo do zaželenega cilja; do njega lahko pridemo bistveno sproščenejše.

Zeland nam je ponudil drugačen progled na realnost, pravzaprav na ustvarjanje realnosti.

Ne spreglejte tudi ostalih knjig avtorja! Najdete jih tukaj: Vadim Zeland

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616950510
Leto izdaje 2016
Število strani 237
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Vadim Zeland
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Apokrifni transurfing 1
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Apokrifni transurfing 1

Cena 24,00 €