Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Apokrifni transurfing 2

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789616950640
Dodaj v primerjavo
Cena 24,00 €
Dodaj na seznam želja

V knjigi Apokrifni transurfing 2: osvobajamo dojemanje boste izvedeli, katere so pomanjkljivosti splošno sprejetih stereotipov in kako se jih znebimo. Kakovost življenja se povsem spremeni, če spremenimo le eno njegovo sestavino – hrano.

To je resnično temeljna, izhodiščna točka, kajti od tistega, kar neposredno vstopa v človeka, je odvisno skoraj vse drugo. S tem ne mislimo diet, biološko aktivnih dodatkov in drugih sodobnih prehranskih modnih muh, temveč v temeljih drugačno prehranjevanje.

---

V novi seriji o transurfingu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, nam ruski fizik Vadim Zeland predstavlja elementarne zadeve, brez katerih se ni mogoče premakniti naprej in osvoboditi. Najprej je nujno dobesedno fizično očistiti zavest in dojemanje ter se znebiti miselnih šablon, ki nam jih vsiljuje socialno okolje. Zdravo telo je namreč osnovni pogoj za jasno zavest in učinkovit transurfing.

V drugem delu Apokrifnega transurfinga odgovarja na številna vprašanja bralcev o živi hrani, postopnem prehodu na nov sistem prehranjevanja in osnovnih principih stopnjevanja energije. Razkriva učinkovite tehnike za uresničevanje namere in opuščanje slabih navad, energijske vaje, zdravilno delovanje rastlin in sistemske recepte, ki prinašajo organizmu vse tiste snovi, brez katerih ne more normalno delovati, ki jih potrebuje vsak dan in jih ni mogoče zamenjati.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616950640
Leto izdaje 2016
Število strani 233
Dimenzije 140 x 220
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Vadim Zeland
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Apokrifni transurfing 2
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Apokrifni transurfing 2

Cena 24,00 €