Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Aromaterapevtski električni difuzor

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
45416546
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 43,70 €
Prihranek 10,90 € (-19.96%)
Redna cena 54,60 €

Difuzor je namenjen vlaženju in odišavljenju prostora. Zaradi ultrasonične tehnologije difuzorji delujejo na hladen način, kar pomeni, da eterična olja brez segrevanja razbije na manjše molekule, zaradi česar olje ohrani svoje terapevtske lastnosti.

Dodaj na seznam želja

Difuzor

Difuzorji so tihi in z ustvarjanjem nežne meglice poveča vlažnost zraka v prostoru, ki je zaradi ogrevanja v jesenskem in zimskem času običajno zelo suh. Vilinski simbol izberete po lastnem izboru– glede na priložnost in namen.
Difuzorje odlikuje estetski izgled, poleg tega pa ima vsak tudi sedem različnih barv v dveh odtenkih (svetla/temna), poleg tega pa obstaja tudi možnost nastavitve prelivanja barv.
 
V izogib nabiranja vodnega kamna se priporoča uporaba destilirane vode.
 
Na voljo z 5 različnimi vilinskimi simboli

* Difuzor Kaler Adali – SREČA

Napolni prostor z energijo, ki še poveča nas občutek sreče, hkrati pa z vibracijo, ki jo oddaja v prostor pripomore, da se stvari in situacije srečno iztečejo. Je odlično dopolnilo pri meditacijah in mirnih vadbah.

* Difuzor Olan Rei – ZDRAVJE

Nas energijsko podpre z vibracijo zdravja, s čimer pospeši procese zdravljenja in poveča učinkovitost terapij (zaradi njega NIKAKOR ne smete opustiti zdravil!!). Ublaži stres, mnogim olajša bolečine  pri menstrualnih težavah in meni, hkrati pa je zelo učinkovit predvsem  pri preventivi, na katero prevečkrat pozabimo.

* Difuzor Amar Nat – LJUBEZEN

Napolni prostor z mehko, nežno vibracijo ljubezni. Uporabimo ga, ko želimo pričarati romantično vzdušje, prijeten družinski večer, omiliti napete odnose ali ponovno obuditi ljubezen do samega sebe in zavedanje, da smo dovolj. Vibracijo ljubeznijo imajo zelo radi tudi otroci in hišni ljubljenčki. Nepogrešljiv je pri meditacijah na temo vseh vrst ljubezni, sprejemanja in odpuščanja.

* Difuzor Palm Solan – MIR

Vnese v prostor vibracijo globokega notranjega miru. Pomaga pri stresu, umiri napete situacije, predvsem pa pripomore k mirnemu spancu. Zelo primeren je za spalnice in otroške sobe.

* Difuzor Oum Sha-In – ENERGIJA

 
Napolni prostor z vibracijo čiste energije in posledično se dvigne tudi raven energije vseh v prostoru. Ne le, da Oum Sha-In dvigne vibracijo energije, pač tudi slabo in negativno energijo prečisti in pretvori v nam koristno, zaradi česar je zelo primeren tudi za energijsko čiščenje prostorov.
 

Za kaj lahko uporabim aroma električni difuzor? 

Aroma električni difuzor deluje kot vlažilno sredstvo, ki lahko lajša suhost. Zaradi tega se električni aroma difuzorji pogosto uporabljajo za lajšanje:

* suha koža

* glavobol

* suho grlo

* dražeč nos

* razdražene glasilke

* suh kašelj

* razpokane ustnice

 
Je to vse?
 
Funkcija aroma električnega difuzorja pa ni samo aromaterapija ter vlaženje zraka. Difuzor z izbranim vilinskim simbolom ima tudi zelo estetski izgled, kar doda dekorativno funkcijo. Opremljen je z LED lučjo, katera omogoča 7 različnih barv. V rahlo zatemnjenem prostoru pričara res čaroben ambient. Tako da ga lahko poleg skrbi za zdravje pokoristimo tudi v druge namene:

* Vlaženje zraka

* Energijska podpora

* Aromaterapija

* Barvna terapija

* Ustvarjanje prijetnega ambienta

* Odličen pripomoček pri meditacijah

 

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Maya Peron
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Aromaterapevtski električni difuzor
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Aromaterapevtski električni difuzor

Vroča cena 43,70 €
Prihranek 10,90 € (-19.96%)
Redna cena 54,60 €