Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Attha

Na zalogi
SKU
9789612903800
Dodaj v primerjavo
Cena 34,00 €

Ko se odločiš zase, se odločiš za ves svet; svet znotraj tebe in svet zunaj tebe, ki lahko živi samo, ko ti cvetiš.

Dodaj na seznam želja

Ženska

In ta knjiga je nastala, da ti bo držala prostor pri postavljanju sebe ne prvo mesto. Ta knjiga je podpora in ljubezen, ki ju boš potrebovala, da se odločiš zase. Ta knjiga te bo vodila, da začneš stopati po svoji poti - po poti ženske, ki od nekdaj živi v tebi, do besede pa včasih le s težavo pride. Ta knjiga te bo vodila dol, na kolena, zgolj in preprosto zato, da boš lahko tik zatem s ponosom vstala, se vzravnala, se izprsila in dejala: "Ja, vse to sem jaz."

Ta knjiga ti bo pomagala sprejeti vse duhove, ki morebiti še strašijo v tvojih kleteh ali po podstrešju. Ta knjiga te bo objela in pomirila in ti zagotovila, da korak za korakom ostajaš na svoji poti. In nenazadnje, ta knjiga ti bo pomagala izslediti vse svoje čarobne moči, ki jih kot ženska poseduješ že od začetka dni. Ta knjiga je čisto pravi lov na skriti zaklad, pri čemer bo zaklad znotraj tebe, ulovila ga boš pa lahko samo - s svojo predano in ljubečo pozornostjo. 

Attha: Prebujanje v žensko esenco je knjiga od ženske za ženske, ki pa jo bodo radi prebrali tudi moški, saj se na osredotoča na ločevanje tega, kar je žensko od tistega, kar je moško, ampak na načine, kako lahko ženske in moške vrline, ki so prisotne v vsakem in vsaki od nas, uporabimo v prid sebi in svetu.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612903800
Leto izdaje 2019
Število strani 220
Dimenzije 14,5 x 21,5
Vezava Trda
Izdal Samozaložba
Avtor Tamara Mihalič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Attha
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Attha

Cena 34,00 €