Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Avtobiografija jogija

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789617033724
Dodaj v primerjavo
Cena 27,90 €

Paramhansa Jogananda je bil prvi indijski mojster joge, čigar poslanstvo je bilo živeti in učiti na Zahodu. Leta 1920, ko je na svojem 'duhovnem pohodu' prekrižaril Združene države, so njegovi poslušalci napolnili največje ameriške dvorane. Njegov začetek je bil resnično impresiven, njegov trajni vpliv pa še večji. Ta knjiga, ki je bila v izvirniku prvič izdana leta 1946, je pomagala sprožiti in navdihovati duhovno revolucijo na Zahodu.

Dodaj na seznam želja

Paramhansa Yogananda

Zelo redko se zgodi, da prerok veličine Paramhanse Joganande, lastnoročno napiše poročilo o svojih življenjskih izkušnjah. Paramhansa Yogananda je pisal o otroških odkritjih, njegovih obiskih svetnikov in indijskih mojstrov, leta učenja v ašramu njegovega učitelja in dolgo skrito učenje samouresničenja, vse to je postalo z njegovim zapisom dosegljivo zahodnemu bralcu. Sledilci različnih duhovnih poti so prepoznali Avtobiografijo jogija kot mojstrovino duhovne literature. Knjiga pa je kljub vsej globini polna nežnega humorja, živih zgodb in praktične zdrave pameti. 

"Joganandine žive besede so me ponesle na njegova srečanja z duhovnimi velika-ni. Pri tem je nekaj drobtinic z bogato obložene duhovne mize padlo tudi name. Ta milost me je učila in zdravila na vseh ravneh. Vse, ki ste lačni duhovnih spoz-nanj, vabim, da se pridružite temu mističnemu, zdravilnemu popotovanju z Joga-nando." Ana Plut, prevajalka

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617033724
Leto izdaje 2019
Število strani 424
Dimenzije 16,5 x 22,8
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Paramhansa Yogananda
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Avtobiografija jogija
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Avtobiografija jogija

Cena 27,90 €