Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Avtomobilski ionizator Ionex

Na zalogi
SKU
46846574654654
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 217,30 €
Prihranek 54,30 € (-19.99%)
Redna cena 271,60 €

Avtomobilski Ionizator zraka Ionex s patentirano ogljikovo ščetko z največjo emisijo negativnih ionov nemudoma očisti zrak v kabini vašega vozila do 99,98%.

Dodaj na seznam želja

Ionizator

Znanstvene raziskave dokazujejo, da je zrak v vozilih poleg prahu, bakterij in virusov močno onesnažen tudi z rakotvornimi delci izpušnih plinov. Negativni ioni bodo pripomogli k boljši koncentraciji in pozornosti med vožnjo ter varovali vaše zdravje.

Zrak v avtomobilski kabini

Zrak v kabini vozil kmalu postane nasičen s pozitivnimi ioni, kar je nevarno za zdravje voznika in potnikov. Raven kisika v krvi se zniža, kar povzroči zaspanost, utrujenost, počasnejše reakcije, izgubo koncentracije in razdraženost. Vseh teh nevarnih učinkov ne moremo zmanjšati z uporabo klimatske naprave, saj ne vplivajo na kakovost zraka iz tega vidika. Pravzaprav klimatska naprava še dodatno uničuje negativne ione; zrak je prašen, postan in zasičen z rakotvornimi izpušnimi plini. 

ionizator za avto

Kako deluje avtomobilski ionizator?

Negativni ioni, ki jih proizvede patentirana ogljikova ščetka ionizatorja Ionex, prečistijo zrak do 99,98%. Vežejo se na vse (tudi podmikrometrske) lebdeče delce v zraku, kot so bakterije, virusi, prah, izpušni plini, trdni (PM) delci, formaldehid, vonjave, kemikalije, ostanki odmrle kože, cigaretni dim, cvetni prah, aerosoli. Vezani delci padejo na površine in tla in se ne dvignejo več v zrak.

Boljši za volanom

Negativni ioni, ki jih oddaja ionizator zraka, znanstveno dokazano znižujejo raven stresnega hormona. Voznik je bolj umirjen, pozoren, skoncentriran, ima neokrnjen reakcijski čas, kar vse pripomore k varnejši vožnji in manj prometnih nesreč. Idealen je za voznike, ki veliko časa preživijo v avtomobilu, še posebej poklicne voznike, poleg tega pa bodo v zdravem in čistem zraku uživali tudi sopotniki. Ionizacija zraka je dodana vrednost vašemu vozilu. Bodite tudi vi zaveden, varen in zdrav voznik in uporabljajte Ionex ionizator za avto.

Faraday-jeva kletka

Avto po fizikalnih zakonih zaradi svoje kovinske karoserije deluje kot Faradayeva kletka, posledično v njem ni prisotnih za zdravje pomembnih negativnih ionov. Negativnih ionov v kabino ne dobimo niti preko prezračevalne oz. klimatske naprave, saj se negativni ioni zaradi trenja na svoji poti po ceveh uničijo. Zato je zrak v kabini osiromašen in kmalu postanemo utrujeni, brezvoljni in nezbrani. Dodajanje negativnih ionov z ionizatorjem je zato izjemnega pomena. S tem ponovno vzpostavimo človeku prijazno ravnovesje ionov ter izboljšamo koncentracijo in varnost v prometu.

ionizator za avto negativni ioni

Lastnosti:

* Teža: 0,4 kg

* Dimenzije: 15x15x11 cm

* Barva: črna

* Poraba ele. energije (moč): 1,3 W

* Napetost transormatorja: 3000 V

* Napetost: 12-24 V, 50760 Hz

* Življenjska doba: vsaj 10 let

* Garancija: 12 mesecev

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Ionex
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Avtomobilski ionizator Ionex
Vaša ocena
Back to Top

Avtomobilski ionizator Ionex

Vroča cena 217,30 €
Prihranek 54,30 € (-19.99%)
Redna cena 271,60 €