KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Bakrena ruta - Za sproščanje mišic

En šal in ste razbremenjeni!

Ali ste kdaj vstali s trdim vratom?

Ali ste zaradi hitrega giba imeli občutek, da se vam je vrat zaskočil?

To so nepričakovani in nezaželeni simptomi.

Bakrena ruta je sestavljena iz bakrenih vlaken in pomaga pri težavah s sklepi ter pri sproščanju mišic

Zavežite šal okrog vratu in sprostite mišične krče v vašem vratu ter vretenca v zgornjem delu hrbta. 

Navodila za uporabo:
Šal je priporočljivo zavezati okrog vratu, ali pa ga oviti okoli dela telesa, ki vas boli. Med prvim tednom ga nosite za krajša obdobja (glede na počutje od 10 minut do 3 ure). Kasneje lahko izdelek nosite neprekinjeno, lahko ga uporabljate za preprečevanje glavobolov ali problemov z očmi. Baker se bo zaradi svoje naravne lastnosti obarval zeleno oz. modro zaradi potu. Tega ne poskušajte odstraniti, ker pospešuje obrabo šala. Pričakovana življenjska doba je 6 mesecev.                                                                                            

Pranje: Če je potrebno ruto ročno operite topli vodi s nevtralnim detergentom za volno ali pa ga perite v pralnem stroju na programu za čiščenje volne. Osušite na soncu.

Dodatne informacije:
Vsebuje 99,99% čisti baker.
Na 1 m2 je približno 30g bakra.

Opozorilo: Ne uporabljajte če ste alergični na Baker, če imate Wilsonovo bolezen oz. v primeru akutnega zatekanja! Ne likajte!
V koliko vas po uporabi začne srbeti ali se pojavi izpuščaj to pomeni, da je telo dobilo dovolj veliko količino bakra. Prenehajte z uporabo za nekaj tednov, kasneje pa lahko spet začnete. Izpuščaj bo izginil v roku ene ure.


5645654634 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/c/a/carbo300x2453-510x600.jpg
27.9 EUR 2021-06-29 Zaloga: Na zalogi
-20%

Bakrena ruta - Za sproščanje mišic

Bakrena ruta - Za sproščanje mišic

En šal in ste razbremenjeni! Ali ste kdaj vstali s trdim vratom?Ali ste zaradi hitrega giba imeli občutek, da se vam je vrat zaskočil? To so nepričakovani in nezaželeni simptomi. Bakrena ruta je sestavljena iz bakrenih vlaken in pomaga pri težavah s sklepi ter pri sproščanju mišic Zavežite šal okrog vratu in sprostite mišične krče v vašem vratu ter vretenca v zgornjem delu hrbta.  Navodila za uporabo:Šal je priporočljivo zavezati okrog vratu, ali pa ga oviti okoli dela telesa, ki vas boli. Med prvim tednom ga nosite za k...

Vroča cena: 27,90 €

Prihranek: 7,00 € (20%)

Redna cena: 34,90 €

Podrobnosti artikla Bakrena ruta - Za sproščanje mišic

Izdal Biostilevita

    Kategorije

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).