V vrečki ni artiklov.

Barbara Ann Brennan

Barbara Ann Brennan, ustanoviteljica in predsednica šole zdravljenja Barbara Brennan School of Healing že več kot 35 let raziskuje človeško energijsko polje. Njeni najbolje prodajani knjigi – Moč zdravilnih rok in Prebujajoča svetloba – veljata za klasiki na področjih energijskega dela in dopolnilne medicine. Njeno delo se je odrazilo v razvoju metode Brennan Healing Science, holistične modalnosti zdravljenja, osnovane na sistemu človeške energijske zavesti in njegovem odnosu z zdravjem in boleznimi. To delo se dotakne prav vsakega vidika človekovega življenja z namenom izboljšanja njegove kakovosti. Nekdanja Nasina fizičarka Barbara Ann Brennan ima visokošolsko izobrazbo s področij filozofije in teologije kot tudi fizike. Preden se je upokojila kot učiteljica, je na svoji fakulteti izobrazila več kot 3000 diplomantov v četrtem letniku podiplomskega in dodiplomskega študijskega programa Brennan Healing Science kot tudi na izobraževanjih učiteljev in v naprednih študijskih programih. Šola nadaljuje njeno delo in leta 2017 je obeležila svojo 35. obletnico.

Barbara Ann Brennan

Barbara Ann Brennan je ameriška avtorica, duhovna zdravilka, podjetnica in učiteljica, ki deluje na področju energetskega zdravljenja. Leta 2011 jo je Watkins Review uvrstila na 94. mesto najvplivnejših oseb na svetu.

Barbara Ann Brennan je leta 1962 diplomirala iz fizike na univerzi Wisconsin – Madison, dve leti kasneje pa je na isti univerzi magistrirala iz fizike ozračja. Od leta 1970 je Barbara Ann Brennan sodelovala na tečajih v številnih nepriznanih ustanovah in ponujala tečaje s področja "človeške energije". Barbara Ann Brennan je zaključila dvoletni program terapevtskega svetovanja v Washingtonu, sledil je triletni program Core Energetics na Inštitutu za Core Energetics v New Yorku in petletni program duhovnega zdravljenja v Phoenicia Pathwork Center v Fenikiji v New Yorku. Na Barbaro Ann Brennan sta močno vplivala Eva in John Pierrakos, ki sta ustanovila sistem za samo-preobrazbo, imenovan Pathwork, ki se je oprl na ideje Wilhelma Reicha in Aleksander Lowen. Barbara Ann Brennan je sodelovala s Pierrakosom in postala Pathwork Helper in Core Energetics terapevt.

Barbara Ann Brennan je opravljala tudi seminarje s častito Rosalyn L. Bruyere, katera je nanjo zelo vplivala. Leta 1977 je Barbara Ann Brennan razvila lastno zdravilno prakso in nato vzpostavila program usposabljanja za poučevanje drugih. Barbara Ann Brennan je doktorirala iz filozofije na univerzi Greenwich v Avstraliji in iz teologije na univerzi Holos (te univerze niso priznane univerze).

Prva knjiga Barbare Ann Brennan Moč zdravilnih rok velja za klasiko na področju duhovnega zdravljenja, saj je v 22 jezikih natisnjenih več kot milijon izvodov. Barbara Ann Brennan trdi, da med sejami dobiva intuitivne informacije o svojih strankah in vidi ponavljajoče se vzorce na energetskih poljih svojih strank, kar kaže na skupne korenine, na katerih temeljijo njihove težave.  Knjige Barbara Ann Brennan vsebujejo risbe avre in energetskih polj ter opise, kako človeška energetska polja medsebojno delujejo. Popularizirala je sedemplastni model energijskega polja, pri čemer je bila vsaka plast sestavljena iz različnih frekvenc in vrst energije ter opravlja različne funkcije. Barbara Ann Brennan na čakre gleda kot na transformatorje, ki sprejemajo in predelujejo univerzalno energijo ter omogočajo izražanje in zdravo delovanje posameznikove lastne zavesti in psihofizične sestave. Barbara Ann Brennan je najbolj znana po metodičnem pristopu k energetskemu zdravljenju.

Barbara Ann Brennan je ustvarila vrsto tehnik zdravljenja z energijo, ki jih imenuje "zdravljenje s celotnim spektrom", da deluje na sedmih plasteh človeškega energetskega polja ali avre. Prav tako Barbara Ann Brennan trdi, da tehnika, ki jo imenuje "duhovna kirurgija", deluje na peti ravni človeškega energijskega polja z močjo duhovnega kirurga.

V svoji drugi knjigi Prebujajoča svetloba je Barbara Ann Brennan svojemu modelu človeških subtilnih energij dodala dimenzijo "intencionalnosti", imenovano "hara". Hara drži človeško telo v materialni manifestaciji, dokler ni izpolnjen življenjski namen. Ko je hara zdrava, posameznik deluje naravno in brez truda, da izpolni svoj življenjski namen. Hara je osnova za človeško energijsko polje (HEF) ali avro. Zaradi tega razmerja je zdravilna hara še posebej močna za zdravljenje avričnega polja in s tem fizičnega telesa.

Leta 1982 je Barbara Ann Brennan zaprla svojo zasebno ordinacijo v New Yorku in ustanovila šolo za zdravljenje Barbare Brennan (BBSH), ki je namenjena usposabljanju profesionalnih zdravilcev z vsega sveta. Šola se nahaja na Floridi od leta 2000 in ima dovoljenje komisije za neodvisno izobraževanje države Florida. Leta 2003 je Barbara Ann Brennan odprla šolo za zdravljenje Evrope Barbara Brennan (BBSHE), prvotno v Mondseeju v Avstriji, ki se je nato leta 2006 preselila v Bad Neuenahr blizu Bonna v Nemčiji in se leta 2008 preselila nazaj v Avstrijo v mestece Bad Ischl. Leta 2007 se je v Tokiu na Japonskem odprla nova podružnica, ki se je nato zaprla leta 2010. Šola Barbare Ann Brennan ima 2700 diplomantov po vsem svetu, več kot 224 učiteljev in 188 strokovnjakov za integracijo Brennan. Barbara Ann Brennan je upokojena in v šoli ne poučuje več. Strokovnjaki Brennan Healing Science še naprej poučujejo svoje delo na Floridi z načrti za globalno širitev v bližnji prihodnosti. Šola zdravljenja Barbara Brennan ponuja tako nepriznano diplomo iz Brennan Healing Science kot certifikat Brennan Healing Science.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani