V vrečki ni artiklov.

Barbra Rudmann

Diplomirana ekonomistka Barbra Rudmann se ponaša z več kot 15 let vodstvenih izkušenj v prodaji in marketingu na trgih srednje in vzhodne Evrope. Svoje izkušnje pri vodenju ljudi je najprej začela nabirati v manjšem podjetju, tam pridobljena znanja pa so jo pripeljala v zelo uspešno slovensko multinacionalko. Kod direktorica prodaje in marketinga se je soočala z izzivi vodenja na desetih trgih osrednje in vzhodne Evrope, vključno z Rusijo. Želja po nadaljnjem razvoju jo je nato pripeljala v svetovno znano ameriško korporacijo, kjer se je najprej kalila kot direktorica skupnih služb za jugovzhodno Evropo, v zadnjem času pa kot direktorica službe za skladnost z zakonodajo. Od leta 2013 aktivno deluje tudi v okviru Ameriške gospodarske zbornice kot sopredsedujoča Komisije za korporativno etiko in transparentnost. Vrsto let je kot direktorica mednarodne širitve in članica upravnega odbora aktivno delovala tudi v okviru mednarodne organizacije IIC – International Institute of Coaching.

Na svoji poslovni poti na mednarodnih trgih se je soočala z vodenjem različnih skupin ljudi, od nabavnikov in prodajalcev do pravnikov. Zavedanje, da so vodje uspešni samo toliko, kot so uspešni ljudje okoli njih, jo je spodbujalo k nenehnemu raziskovanju in preučevanju načinov, kako pomagati ljudem postati še uspešnejši, dosegati še boljše rezultate in hkrati prispevati k osebnemu zadovoljstvu.

Je avtorica številnih strokovnih člankov in priljubljena predavateljica tako v Sloveniji kot v tujini. Ukvarja se predvsem s svetovanjem na področju razvoja ljudi, učinkovitih vodstvenih veščin in vzpostavitvijo pozitivnega, zabavnega in ustvarjalnega delovnega okolja.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani