V vrečki ni artiklov.
Barve in števila
Vaš osebni vodnik do pozitivnih vibracij v vsakdanjem življenju Barve in števila so za nas zelo pomembni. Vsakdo med nami ima lastne vibracije osebnih števil in vibracije osebnih barv. Nekatera od teh števil so stalna, na primer rojstni datum. Imamo pa tudi začasne osebne barve, ki se spreminjajo s koledarjem. Če se zavestno obdajamo z osebnimi barvami, se bolj uglasimo s kozmičnimi silami. Barve in števila lahko dobrodejno delujejo na naše življenje in življenjski nazor. Lahko so temelj naših afirmacij in izjav o sebi, kar je tudi namen te knjige. Naj bo vaš sleherni dan z Barvami in števili vesel!
978-961-6804-42-4 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/b/a/barve-in-stevila.jpg 978-961-6804-42-4
14 EUR 2021-10-26 Zaloga: Na zalogi

Barve in števila

Barve in števila Louise L. Hay

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 70 zlatnikov = 0,70 €.
Vaš osebni vodnik do pozitivnih vibracij v vsakdanjem življenju Barve in števila so za nas zelo pomembni. Vsakdo med nami ima lastne vibracije osebnih števil in vibracije osebnih barv. Nekatera od teh števil so stalna, na primer rojstni datum. Imamo pa tudi začasne osebne barve, ki se spreminjajo s koledarjem. Če se zavestno obdajamo z osebnimi barvami, se bolj uglasimo s kozmičnimi silami. Barve in števila lahko dobrodejno delujejo na naše življenje in življenjski nazor. Lahko so temelj naših afirmacij in izjav o sebi, kar je tudi namen te knjige. Naj bo vaš sleherni dan z...
Cena: 14,00 €

Podrobnosti artikla Barve in števila

ISBN 978-961-6804-42-4
Leto izdaje 2011
Število strani 61
Dimenzije 13,0 x 19,0
Vezava Ne
Izdal Založba Primus
Avtor Louise L. Hay

    Kategorije

O avtorju Barve in števila

Louise L. Hay

Louise L. Hay

Louise L. Hay nedvomno lahko prištevamo med začetnike gibanj za samopomoč. S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju, pomaga neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje. Na predavanjih, delavnicah in seminarjih govori o praktičnih korakih razkrajanja strahov in tudi vzrokov bolezni.

»Kraljica new-age literature« velja za eno najbolj prodajanih avtoric v zgodovini. Svojo pot ozaveščanja ljudi je začela v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Njena dela so bila prevedena v 25 jezikov, izdali so jih v 33 državah. Je ustanoviteljica in lastnica založniške hiše Hay House, Inc., ki izdaja priročnike in avdio gradivo za samopomoč, s katerim prispeva k zdravljenju planeta.

Ko ni potovala ali predavala, je uživala doma v San Diegu v Kaliforniji, kjer je rada slikala, plesala in biološko vrtnarila.

Louise vedno poudarja: »Če smo pripravljeni spremeniti svoje mišljenje, lahko spremenimo svoje življenje.«


Več o Louise L. Hay

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).