Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Bela v ljubezni

Na zalogi
SKU
978-961-01-3314-8
Dodaj v primerjavo
Cena 27,96 €
Dodaj na seznam želja

Se še spomnite, kako lepo je bilo, ko ste se zaljubili in s partnerjem uživali omamni sadež ljubezni? Svet se je obarval v mavrico, zmogli ste vse in življenje se je spremenilo v pravljico. Dobro je vedeti, kaj je prava ljubezen in kaj je zaljubljenost, kaj se zgodi, ko mine zaljubljenost, kako krepiti ljubezen, kako umikati ovire pred njo. 

Dobro je imeti veščine, kako odpraviti bolečine zaradi partnerstva, ki se je razdrlo, kako se notranje posloviti od ljudi, ki so nas zapustili. Biti privlačna ženska, ki zna pritegniti v svojo bližino čudovite ljudi, tudi partnerja, nas obdari z optimizmom in voljo do življenja. Vse to najdete v tej knjigi, ki vsebuje veliko vaj, metod in načinov, kako teorijo preobraziti v prakso.

Namenjena je ženskam, zato ker ljubimo in sprejemamo ljubezen drugače od nasprotnega spola. Knjiga prinaša tudi razlago, kakšni so moški, kaj jih privlači in odbija. Spoznati se, povečati zmožnost sprejemanja obilja in ljubezni, razvijati svojo ženskost, odpustiti, zaceliti stare rane in odstraniti ovire, ki nam preprečujejo, da bi bile ljubljene in oboževane, je del magične formule dobrega počutja, radosti, miru, strasti in ljubezni.

 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-01-3314-8
Leto izdaje 2015
Število strani 336
Dimenzije 23,9 x 17,2
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Varja Kališnik
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Bela v ljubezni
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Bela v ljubezni

Cena 27,96 €